TROJMIASTO-nastepny wspolny zlot

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc, 21 grudnia odbedzie sie nastepny wiekszy spot trojmiejski,na ktory czujcie sie zaproszeni, tym razem przewidujemy przejazd przez miasto w eskorcie policji, oraz chcemy o calej imprezie powiadomic UM, tak jak ostatnio beda media, chcemy tez aby przyjechalo wiecej osob niz ostatnio i sie o to staramy,Do was prosba abyscie tez postarali w miare mozliwosci przyjechac najliczniej.O dalszych szczegolach bedziecie na biezaco informowani.
Jesli macie pytania walcie do mnie lub Schakala (Skoda3City)
Pozdrawiam.Franc.Lada Klub Polska.

[ wiadomość edytowana przez: franc dnia 2003-11-27 20:24:58 ]

a co z tymi mediami? gdzieś mi sie o uszy wtedy obiło ż ebył gośc z gazety wyborczej, tak? czy pojawi się tam(czy gdziekolwiek indziej) jakieś info o ostatnim zlocie?

byl artykol w GW w poniedzialek, znajduje sie tez na stronie gazety, szczegoly forum lady, temat "spoty dla trojmiasta"

No no widzę, żę 3miasto rośnie w siłę!! No i bardzo dobrze, bo już myślałem, że to tylko połódniaki rządzą pod względem spotów Jestem za i będę kombinował ludzi!! Zobaczymy co do sie zrobić!! Pozdrawiam i cze!!

przypominam o zlocie

Dzisiaj w glosie Wybrzeza ukazal sie artykol o ostatnim zlocie, jest duzo obszerniejszy i ciekawszy niz tez w GW.

zlot juz za tydzien, mam nadzieje ze sie pojawicie

Jest szamsa, że sie pojawię!! Ale czy na pewno tego nie wiem!!

ostatnio znów powróciły kłopoty z moja instalacją, ale licze że do niedzieli wszystko uda mi się załatwić i postaram się przyjechać

my rowniez z BOBIKIEM przybedziemy...jak burza sniezna

Będę!! Jak nic sie pojawię!!

P.S. Załatwcie jak najwięcej maluszków Wszystkich znajomych i ziomali zaciągnijcie na spot!!

niech bedzie was jak najwiecej, mile widziane ozdoby swiateczne, jakas bombka czy cos, mozna tez sie oplatkiem podzielic, bedzie okolo 15:00 gdanska telewizja.

Czemu nikt nie napisal o ktorej to bedzie??Tylko Magnum ze o 15 bedzie TV...

zlot jest o 14:00

Byłem!! Było super no i ilośc aut imponująca!! Był też wielki i rozlazły przejazd przez miasto ale nie obeszło się bez przykrych niespodzianek takich jak niebiescy w akcji!! W każdy razie warto było!!

sluchajcie, zlot byl super, dziekuje wam za liczne przybycie, razem z Markiem mamy dodatkowe przezycia z wizyty w radiowozie ale na pouczeniu sie skonczylo na szczescie.

Dzieki oblatywacze fiaciorów za przybycie!!! Mam nadzieje, ze na nastepnym zlocie bedzie nas jeszcze wiecej i przekroczymy magiczna liczbe 100 aut (dzisiaj było ok.90).

Pozdrawiam!

ci niebiescy to napewno byli marynarze i szukali drogi do portuAle co fakto to fakt , bylo super.A ja to mam pomysl zeby nastepnym razem jak bedzie sie cos w tym stylu dzialo , to zeby kazdy wydrukowal zkilka kartek z informacja o tym i przyczepil gdzies w miescie , wtedy przybedzie wiecej ludzi i moze maluchow przybedzie..

Z tymi plakatami to nie ma co wariować!! Lepiej by było mniej aut ale za to ludzi który się tym naprawde interesują a nie dresów którzy będą prześcigać się poziomem głośności w swoich autkach (mówie tu głównie o maluszkach). Chodzi o sympatyków tych aut a nie ich uzytkowników bo na inne ich nie stać!! Ale to jest moje zdanie. Jeśli macie inne to sie nie obraze!! Pozdrawiam, życze wesołych świąt i do zobaczenia na kolejnym spocie!!

no w sumie...ale jedno nie wyklucz drugiego!Mozesz byc entuzjasta , i nie koniecznie musi byc cie stac na cos innegonp. JA
Co nie zmienia faktu ze milo sie rozczarowalem maluszkiem
Simon , obnizales fure?