Star skasowal mi maluszka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam jestem strasznie wkurw...y wczoraj star dupa skasowal mi przyd mojego malca do wymiany pas przedni klapa bagarznika i dwa blotniki. stoje sobie za starem a ten ciec zaczyna cofac i wpieprzyl w malucha .nie wiem czy dobrze zrobilem bo spisalem z nim umowe i gosciu dzisiaj cos kreci a tak mnie prosil zebym policji nie wolal bo auto nie jego i wierzyc takiemu

Cytat:
2003-12-02 14:29:56, rabbit pisze:
witam jestem strasznie wkurw...y wczoraj star dupa skasowal mi przyd mojego malca do wymiany pas przedni klapa bagarznika i dwa blotniki. stoje sobie za starem a ten ciec zaczyna cofac i wpieprzyl w malucha .nie wiem czy dobrze zrobilem bo spisalem z nim umowe i gosciu dzisiaj cos kreci a tak mnie prosil zebym policji nie wolal bo auto nie jego i wierzyc takiemu

czyli spisales z gosiecm przebieg zdarzenia i sie pod tym podpisal?? jak tak i zaczal krecic to jebac go i zglos to na policje, jak w chuja przycina to niech mu sie do dupy dobiora, cos ostatnio sie namnorzylo cwaniackzkow co rozpierdola ci auto a potem kombinuja

!!!!!NO MERCY!!!!!

Wspulczuje !! zglos to jak najszybciej!!!

naprawde współczuje, wiem co czujesz bo wlasnie skonczylem robic fure po dzwonie. .
chyba fala dzwonów znowu powrócila do F&F.......

za bety gnoja i na policje. nie hchce płacici to niech spierdala.

jak ktos napisał :

!!!!!!!NO MERCY!!!!!!!

NIE ŁAM SIĘ

Nie ma tego złego.. pamiętam, ze mniałeś lekko przód trzaśnięty i musiałeś zderzakiem zakrywać, teraz jejt mozliwosc naprawy. A goscia łańcuchem po jajach jak sie bedzei migał.

Yo) Na policje zgłoś bo może ciul coś pieprzyć, a jak zgłosisz na pały i pokażesz że się pod tym podpisał to jest w dupie

Ps: Popatrz na to tak, przód zrobisz i Ci jeszcze spokojnie na kubeł straczy!!!!!!! Masz jakieś fotki???

Panowie!

tak na przyszlosc... nie ma co isc nigdy przy stluczkach na ugode.. zawsze policja musi byc wezwana.. nawet nie musza ingerowac, wazne zeby mieli wezwanie ze faktycznie taki a taki wypadek mial miejsce, wtedy ubezpieczyciel inaczej p[atrzy.

Wzywajcie policje przy stluczkach, bo to nie ma zartow.

Jak to Kazelot zaspiewal: 'nie ma litosci dla sku***synow'

sorry za bluzg

Pozdrawiam

Wonski

Współczuje, bo bity maluszek już nigdy nie jest taki jak przedtem... Chyba, że dasz go w naprawde dobre ręce, a najlepiej jeszcze komuś na nie patrzeć ja po dzwonie oddałem to takiemu skur....$#^&*, że teraz myślę nad zmianą budy Bo moja nie dość, że krzywa, to jeszcze ruda ją dopada

witaj Rabit to miales przygode sorki ze nie dalem ci znac ale mnie nie byle w ten weekend wiec jak cos to daj znac Suslowi i jak cos to wpadnij do mnie albo cos to pogadamy bo chcialem z tej kamerki cos zgrac ok nr tel 502367565 dzieki

mój brat też miał małą stłuczkę. stanął na przystanku i poszedł po fajki, facet wykrecał i go zachaczył i przednie i tyne drzwi dobrze przerysował i uciekł, mieszkał blok obok, było zgłoszone na policje byli świadkowie ale i tak skończyło sie na tym że miał jedną sprawę za parkowanie na przystanku i dostał mandat a sprawę o stłuczkę umożono z powodu braku dowodów.

dzisiaj gosciu przywozi mi nowe czesci lords masz racje jak mi zaplaci to bede szcesliwy bo przud wymienie fotki wrzuce jutro umowa jest dobrze spisana BO SIE WLAsnie dowiedzialem i gosciu czepie porami

a jak bym zglosil na policje to sciagali by mi z ubespieczenia a jego auto jest w samopomocyu nich kase daja bardzo wolno

autko juz u blacharza i jestem zadowolony bo muj malec bedzie mial nowy przod.ciekawo jak dlugo