| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Gadzio Klubowicz Rally-Kraków Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2003-12-02 19:41:55 Przeczytalem kalendarz przyszlorocznych rund rallycrossu, na
stronie autoklub.pl i zalwazylem, ze 2 i 5 runda odbywa sie na Litwie. Może być ciekawie, wkoncu coś nowego. Ciekaw jestem jak niezarejestrowane samochody startujące w rallycrossie przejadą przez granicę |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2003-12-02 21:43:38 samochody będą jechać na lawecie, nie muszą być zarejestrowane bo mają kartę homologacyjną pojazdu i tam pisze że mogą jeździć tylko po torach itp. a po drogach publicznych nie wolno im sie poruszać. |
Gadzio Klubowicz Rally-Kraków Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2003-12-02 21:55:17
To wiem ze moga tylko po torze jeździć, ale chodzi mi o to czy nawet jak jadą na lawecie to nie ma z tym żadnych problemów że nie są zarejestrowane?? |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2003-12-03 09:50:06 przecież Ci piszę że mają kartę homologacyjną wozu, to tak jak dowód rejestracyjny dla takich samochodów. |
Gadzio Klubowicz Rally-Kraków Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2003-12-03 10:31:23 czyli np ciągnięcie malucha rallycrossowego na trójkącie holowniczym nie wchodz w grę |