MotoNews.pl

Hamownia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiecie moze ile kosztuje sprawdzenie autka na hamowni?
tak z ciekawosci chce pojechac i zobaczyc jak tam moje cale 75 kucy czy jeszcze wszystkie zyja a moze sie cos urodzilo
a i gdzie we wrocku lub okolicach moge to zrobic?
dzieki
matys

Hamowania 4x4
Jetronik
Wrocław
ul.Opolska 156
tel (71) 342 57 61
Obciążeniowa i inercyjna

[ wiadomość edytowana przez: Prowo dnia 2003-12-03 11:25:16 ]

dzieki stary zaraz zadzwonie i sie dowiem ile to kosztuje

Ma ktoś namiar na dobrych fachowców co mają na wyposażeniu warsztatu hamownię?

Mam założonego chipa od 4 lat w autku i wydaje mi się że ostatnio straciło trochę mocy, chciałbym to sprawdzić i ewentualnie usunąć usterkę.
Najlepiej jak zajmują się przy okazji chiptuningiem elektronicznym!

Mam namiar na hamownie zlokalizowaną w Katowicach - jak przyjedzie 5 aut to cena zbadania fury tylko 80 PLN!

Chętni piszcie ! Jak zbierzemy pakę to jedziemy!!!

Cytat:

wiecie moze ile kosztuje sprawdzenie autka na hamowni?
tak z ciekawosci chce pojechac i zobaczyc jak tam moje cale 75 kucy czy jeszcze wszystkie zyja a moze sie cos urodzilo
a i gdzie we wrocku lub okolicach moge to zrobic?
dzieki
matys

Jakies 1,5 roku temu hurtowo hamowalismy 5 autek w MOTOEXPRESSIE po 60pln sztuka
Ale nie wiem czy jeszcze istnieja...strona www nie dziala

Motoexpress (tuning)
Ulica, numer Boguszowska 28
Miasto Wrocław
Kod pocztowy 54-046
Telefon(y) (71)3542370
Email motoexpress@op.pl
motoexpress@poczta.onet.pl
WWW www.mx.com.pl

Bardziej chodzi mi o hamownie w okolicach Katowic.

Nie zauwazylem ze to byl post z 2003

Ten wątek jest aktualny!

Chętni na chamownię - zgłaszać się!

ja bym byl chetny ale na chamownie w lodzi wie ktos moze gdzie cos takiego znajde??

Chlopaki ale hamujce się przez samo h, ok??

Cytat:
2006-10-06 23:49:04, MSJ pisze:
Chlopaki ale hamujce się przez samo h, ok??

Przyganiał kocioł garnkowi...

buheheheheee

zacznyna sie

Witam,

A ja będę wdzięczny za polecenie hamowni w Poznaniu i ile czasu trzeba na taką imprezę poświęcić?
pozdrawiam
RT

Cytat:
2006-10-10 01:45:27, mrlopez pisze:
Witam, A ja będę wdzięczny za polecenie hamowni w Poznaniu i ile czasu trzeba na taką imprezę poświęcić? pozdrawiam RT

POL-CAR ul. Gorzysława 9 czyli zakichaniutki serwis fiata w Antoninku (wylot na Warszawe) Zadzwoń do nich to oznajmią Tobie wszelkie koszty, czas i termin.
Pozdr.

Dzięki Luz..

A moze by tak jakas grupowa hamownie umowic w Warszawie bo z checia bym zhamowal nowe autko!!!i zobaczyl czy cos ucieklo czynie!!!!!pozdro

Od hamowni wole G-Techa, podaje przyspieszenie do 100km/h, czas na ćwiartke, droge hamowania, na upartego także moc. Wydaje mi się iż wyniki przyspieszeń mierzonych w "naturalnych warunkach" są wartoiściowsze od suchej liczby koni mechanicznych i wartości momentu mierzonych w "pokoju"

A ktoś ma takiego urządzenie jak G-Tech w regionie?? Bo z ciekawości chciałbym zobaczyc co potrfi 12 letnia astra diesel

Cytat:
2006-10-10 18:02:43, jan_10 pisze:
A ktoś ma takiego urządzenie jak G-Tech w regionie?? Bo z ciekawości chciałbym zobaczyc co potrfi 12 letnia astra diesel

Zgadnij kto
"Old Kadett Garage" ma go na wyposażeniu