Ale światła w Maluchu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Mi sie ta furka wogole nie podoba, fuj, zwałszcza klapy zrobione bez sensu, trzeba sie nameczyc, zeby sie pod nie dostac...

Zdecydowanie nie mój styl
Jestem na NIE!!!

Ciekawe jak wlewa olej do silnika ??

A mi te światła z przodu strasznie się podobaja, od czego one są?

Cytat:
2003-12-05 11:12:25, zeckon pisze:
Ciekawe jak wlewa olej do silnika ??

musisz przed nim kleknąc ja dolewasz

feeeeeeeeeeeeeeeeeee

taaaa, chlopcy sie zapewne nameczyli robiac takie dziwactwo ale macie racje: poza swiatlami nic fajnego tam nie ma.
Moze nie wszyscy wiedza ze klapa bagaznika otwiera sie orginalnie tak jak sie otwiera poniewaz we fiacie 500 (bezposredni przodek malucha)otwieala sie wlasnie jak w tym maluszku i to czesto samoczynnie w czasie jazdy a co to oznacza kazy moze sie sam domyslec... juz niejedna klape po takim otwarciu widzialem i histori tez sie nasluchalem...

Te swiatła nie sa czasem od kanta?? Ale jak dobrze widze one maja gładkie szkła

nie nie i jeszcze raz nie podoba mo sie feeee :|

Gdyby mu tak zamontować seryjną tylnią klape, ściągnąc te plastiki to mi sie autko podoba, te swiatłą mi sie strasznie podobają, zawsze chciałęm takie mięc, od czego one są, bo w przyszłosći o tkaich myśle (tylko teraz nie odwróccie sie odemnie że mam zły gust) Serio gdyby nie fakt tej tyniej klapy i plastiku to może być a szczególnie te światła. Pozdrawiam

Mi też się takie okrągłe światła podobają. I przede wszystkim świecą jakoś normalnie a nie jak maluchowskie.

swiatla sa ok. reszta dresiarski tuning

Czy ktoś może coś dokładniej powiedzieć na temat tych świateł?

Znam tego malca często go widuje, ale jakos mi sie niepodoba, jedyne co plusuje w tym malcu to że ta podwójna rurka naprawde jest wydechem a nie tylko atrapa!!!