Zapytanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiam
czy ktos posiada siedzenie przednie do VENTO/GOLFIII przednie kierowcy?
czy isnieje mozliwosc przelozenia tablicy rozdzielczej z golfa IV do VENTO ?

Tak! Mam w domu kilka siedzeń i oglądam w nich telewizję. Codziennie w innym. Dziś siedzę w fotelach Fiata. A tak poważnie to pomyśl - kto składuje w domu fotele i po co? Z taką sprawą idzie się do sklepu!

Chłopie,wszyscy w Krakowie są tacy mądrzy?
Wujek Dobra Rada

Za to widzę, że w Trójmieście jakoś faceci są z wyglądu trochę zniewieściali.

Zapewne chodzi Ci o avatar?
Nie myślałem że zainteresowanie kobietami jest równe zniewieścieniu

Może tylko ciekawy sposób zainteresowania nimi. Ale ten koleś z tymi fotelami i tablicą chyba lekko przegiął?

A może "ten koleś" jest kolekcjonerem i zbiera nietypowe fotele ?
Michal-KR wrzuć luz..... oj nie, przepraszam, lepiej się hamuje biegami

Nie ma co sie denerowowac gosciu nawet profilu nie wypelnil a sie madrzy
a co do foteli to ... kto szuka ten znajdzie

pozdr

Na razie profilu nie wypełniałem, bo szkoda mi czasu na takie bzdury. To co trzeba to wystarczy. A ja wcale nie mówiłem tego aż tak poważnie. Mam tolerancje na wszystko co nie szkodzi innym. Niech każdy robi w końcu to co lubi. Napewno lepiej zbirać fotele i wszystko co się tam chce niż chodzić po ulicy i kopać przechodniów.

Jak ci szkoda czasu (5 minut) na wypelnienie profilu a jednak dajesz takie gupie odp to lepiej ić stont ... po co sie meczyc na takie gupoty ....

Cytat:
2003-12-29 23:57:42, Michal-KR pisze:
bo szkoda mi czasu na takie bzdury

Od pisania bzdur są inne miejsca. Adresów nie będę podawał ze względu na kryptoreklamę ale zapraszam tam serdecznie.

Jak mi się będzie chciało to wypełnię profil. A skoro tu jestem to mam widać w tym jakiś cel. Im więcej się wie o tym co ludzie robią i co mogą wymyślić to łatwiej się żyje, bo można się od wielu rzeczy uchronić i nie być zaskoczonym.

Aha - a poza tym dletego też nie wypełniałem, bo dla mnie nie jest ważne czym się jeździ tylko jak się jeździ. Ale znam to doskonale... Tylko mam to gdzieś, bo nie ma innego wyjścia niestety.

No comments.

pas

hehe no tak ... kolega forum pomylił

zresztą tez bym roweru w profil niewpisał

Zresztą tak na powaznie to chyba forum motoryzacyjne i jak jest rubryka "posiadany samochód" to kultura nakazuje to wypełnic..jak by było "jak jezdzisz " to byś sobie wypełnił ....

albo kompleksy itp..ale do kompleksów to juz nie to forum

No trudno...