Nareszcie mam jakie-takie foty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dopadłem się do aparatu więc czymprędzej prezentuję. Trochę drętwa jakość bo robione z telefonu i było ciemno, ale niebawem będą lepsze. Fotki w profilu. Miłego oglądania. Pzdr.

Ja na zdjęcia "made by aparat" naprawde niezłe. A tak przy okazji, to autko ładne, a silnik pełen respect!! Chciałbym mieć możliwość przejechać się takim "gokartem" Pozdrawiam i powodzenia w dalszych przeróbkach

Big thanxx. Mile widziany obektywny komentarz

Jak dla mnie wypas !!!

każdy kant ze sprawnym dohc to bandzior, to nieulega kwesti, felgi masz aluski - jak dla mnie niezbyt jak do kanta. Buda niestety nieciekawa - jak na te zdjęcia.
Obiektywny komentarz
Skoro silnik już masz, to bierz sie za bude.

o qrw... jskie fele, no niezle wyglądaja, imponujacy rozmiar jak na ten samochód, brawo, ale naprawde z tego co widac to troche blach trzeba poprawić i spoko bedzie

PS te felgi sa z opla vectry B ?

Nie mam bladego pojęcia z czego one są, w każ dym razie 4x100 a otwór 60mm. Blaszk.e faktycznie muszę podlikować. Pzdr.

Mnnie co prawda re fele sie nie podobają, ale za to jak zrobisz jeszcze tylko ładnie blachy to już będziesz miał mega wypasionego kanciaka . Tylko pozazdrościć!!

Doncoyote - mam prośbę,żebyś skombinował zdjęcie, na którym byłoby widać ten tłumik 2x DTM.
Bardzo mnie interesuje, jak wygląda taki wydech w DFie.

Twój Fiat - zewnętrznie - trzebaby popracować - na sam początek pas przedni pod kolor i niemalowane zderzaki (a najlepiej w ogóle bez ).

Silnik - marzenie wielu DF-owców (w tym i moje).To jest to

Zderzaczki na moim autku to classic chrom, tylko tak na zdjęciu widać że są czarne. A o fotkę wyziewu postaram się w najbliższym terminie.

Silnik WIELKIE BRAWA. Wydech pokaż z bliska. Natomiast blaszka do poprawy.

no blaszka do roboty.poza tym nie podobają mi sie felgi - w ogole nie pasują.a silnikczek na pewno miodzio

Brawa za silniczek, co do reszty to napewno popracujesz nad tym, jedyne co mi sie niepodoba to te fele ale tu niechodzi tylko o twoje auto jakoś nigdy mi sie takie fele niepodobały!!