KJS Kraków

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chciałem się dowiedzieć czy ktoś się wybiera na te zawody bo ja muszę jechać a podobno jest mało zgłoszeń i impreza może się nie odbyć.

jestem spłukany po za tym nie mam zwrotnic zrobionych więc nawet nie myślę o tym żeby wystartować

Maciek!! Ja widze, ze Ty sie ostro do roboty wziales, co tydzien jakies kjsy

Czesc Maciek.chetnie bym sie wybral na ten kjs,ale kusi mnie kjs w Tarnowie w niedziele a na dwa za bardzo nie mam kasy ,chyba ze sponsor by sie znalazl.pozdrawiam.

Macko to co kjs w sobtę i w niedzielę i punkty zebrane, jeszcze tylko egzamin i kolejny klubowicz z RII

Cytat:
2003-12-10 19:37:17, Gadzio pisze:
Macko to co kjs w sobtę i w niedzielę i punkty zebrane, jeszcze tylko egzamin i kolejny klubowicz z RII

Gadzio, mam nadzieje, ze ty w przyszlym roku tez zrobisz r2. Ja sie do tego przymiezam. No i bedzie kolejnych dwoch. Ktos jeszcze??

KJS w sobotę na 90% się nie odbędzie bo do tej pory są 3 zgłoszenia, a sam AK za bardzo się nie pali żeby zrobić, podobno jak się nie dobędzie to przenoszą na styczeń.

Skoro mają przenieść na styczeń to znaczy że Mistrz Krakowa jeszcze nie wyłoniony? Rozumiem że dopiero w styczniu ? Ciekawa tam jest sytuacja punktowa.............

Cytat:
2003-12-15 21:04:52, GeOff pisze:
Skoro mają przenieść na styczeń to znaczy że Mistrz Krakowa jeszcze nie wyłoniony? Rozumiem że dopiero w styczniu ? Ciekawa tam jest sytuacja punktowa.............

dokładnie, o zwycięstwie w generalce rozstrzygnie ostatni kjs który się odbędzie jak zwykle nie wiadomo kiedy. Trzymam kciuki za naszego klubowicza Konrada Dukata, który jest pierwszy i ma szanse utrzymać tą pozycję do końca.

Co do mojej licencji to ja też nie mogę w to uwieżyć ale udało mi się pzrejechać 5 kjs -ów (jeden liczony za dwa) w ciągu dwóch miesięcy a egzamin mam już zdany więc ha jeszcze tylko 450 zł żeby ją odebrać i nowy samochód ( bo malec się rozpadł) ,serwis ,opony ....... i bank musze jakiś obrobić - jest ktoś chętny zrobić to ze mną ?

Cytat:
2003-12-20 17:56:08, kalinek pisze:
Co do mojej licencji to ja też nie mogę w to uwieżyć ale udało mi się pzrejechać 5 kjs -ów (jeden liczony za dwa) w ciągu dwóch miesięcy a egzamin mam już zdany więc ha jeszcze tylko 450 zł żeby ją odebrać i nowy samochód ( bo malec się rozpadł) ,serwis ,opony ....... i bank musze jakiś obrobić - jest ktoś chętny zrobić to ze mną ?

hehe z przyjemnoscia pomoge tez potrzebuje budzet na budowe rajdowki hahaha