Hamuje tylko na jedno kolo,co jest grane???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam problem,samochod hamowal normalnie az tu nagle pedal zaczal wpadac w podloge,w koncu dzis rano po wcisnieciu do dechy hamowalo tylko lewe przednie kolo, kontrolka stanu plynu sie nie swieci, co to moze byc???
bede wielce wdzieczny za pomoc,
samochod skoda favorit

Proponuje za wiele nie debatować na ten temat, bo to nie przelewki! Jak najszybciej do dobrej stacji obsługi i to nie wiem czy nie na holu. Tam się wszystko wyjaśni. Z hamulcami w końcu nie ma żartów.

To na holu nie trzeba mieć już hamulców
Bardzo ciekawa koncepcja

Drobne przejęzyczenie - czepiasz się szczegółów. No to na wózku czy na lawecie.

Myślę że to nie są szczegóły-można się "przejechać"

Szczegóły w sensie, że przecież wiadomo co miałem na myśli. Chyba na tym forum nie trzeba nikomu tłumaczyć, że samochód z niesprawnymi hamulcami nie nadaje się "na linkę". Chyba to nie ten poziom?

Widzę, że kolega Michal-KR w przeciwieństwie do ogółu prezentuje ponadstandardowy poziom...

Normalnie Hyde

Masz zapowietrzone hemulce lewe przednie jakos hamuje bo jest najblizej pompy pewnie

pozdr

Niestety to forum prezentuje wogóle bardzo niski poziom w porównaniu z konkurecją, bo nic nie posuwa naprzód. Ale miło, że przynajmniej ktoś odpisuje (choćby głupio albo tylko po to żeby się czepić albo dogyźć).

Papa. Zaraz piszę do Admina o bana. Jeśli ci poziom nie odpowiada, zapraszamy do konkurencji.

Przy naszym niskim poziomie potrafimy jednak wcelować w przycisk "wyślij" za pierwszym razem, no chyba że ktoś ma kłopoty z koordynacją.

Uwaga!!! Chciałem bardzo przeprosić za to co się stało! Kiedy to pisałem miałem kłopoty z siecią i "zawiesiła mi się". Dletego próbowałem kilka razy wysłać i tym samym odblokować się. U mnie nic się nie zmieniało a na Forum niestety tak. Stąd to całe zamieszanie. JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM! Po prostu u mnie nie było reakcji na naciskanie wyślij. A admina mogę jedynie poprosić o wykasowanie tych samych post'ów.

A cóż to za zmiana w nastawieniu? Czyżby rzucił się przed oczy pamiętny rysunek A. Mleczki pt. "Polaku, nie pieprz bez sensu"?

Hehe chyba zadziałały siły de(a)moniczne