| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Marcel CVC08 iVTurbo www.STREETSHADOWS.PL | 2003-12-10 12:40:21 witam --
zakupilem maluszka 2 tyg temu lekko przygotowanego pod KJS'y - mial byc przeznaczony tylko do tego,ale 2 auto sie rozbilo i jestem zmuszny do poruszania sie BOBS'em na codzien i jest maly problem nie ma ogrzewania w nim bo jest wyjety termostat i nie dziala nadmuch (tzn dziala, ale tylko ja sie jedzie - ped powietrza wieje) - a w korkach w wwa mi paruje ostro przy takiej pogodzie!! juz tak i tak zabrali mi dowod rej za zaglosny tlumik, bo jest Michela, ale wsadzielm zwerzke i jest ciszej... a pytanie brzmi ogolnie ile kosztuje termostat i czy duzo jest pracy przy zalozeniu go i podlaczeniu ogrzewania i nadmuchu ? dam rade jakos sam czy lepiej dac mechanikowi? pzdr |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2003-12-10 15:04:32
Foto z profilu proszacego o pomoc. Kup termostat i zamontuj 2 srubki klucz 7 lub 8. W tunelu wsadz sobier kratke z poloneza jest wiele opisów w necie. Sprawdz czy masz wszystkie gumy silnik auto - prowadzace ciepło. No i chyba tyle ;p ps. W maluchu to tylko bis ma skuteczne ogrzewanie. |
ponick Opel Vectra C GTS Gdańsk | 2003-12-10 16:39:40 U mnie mega cieplo leci z otwory gdzie powinna byc guma przy dzwigni zmiany biegow |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | 2003-12-10 16:59:28 No tak, ale ręce trzymasz na kierownicy a nie drążku zmiany biegów!! |
frytol ferrari 126 elegance Płock | 2003-12-10 19:10:35 my z qmplem jak napieramy tydzien w tydzien warszawa-plock (100km) to tak po 10km sie kurtki zdejmuje bo sie za goraco robi po zalozeniu blachy z prawej strony niedawno (wczesniej zamarzalismy w autku) spalanie w trasie mi spadlo z 10 na jakies 7 (niemozliwe a prawdziwe |
Marcel CVC08 iVTurbo www.STREETSHADOWS.PL | 2003-12-11 13:00:58 nio przy recznym to i ja mam ciepelnik, ale po lapkach wieje troche, najgorzej jak w korku stoje bo paruja szybki.....
niu spalanie mam chyba spox w tracie 5,5 a po miescie ok 9 .... a jezdze na 98pb, bo na 95pb slabiutko mknie i sie dlawi |