| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | 2003-12-11 12:31:29 Ciekaw jestem jak wygląda ośka. Widziałem już kilka takich i jeszcze mocniej zużytych gaźniczków. Przczyna wytarcia jest prosta!! Ilość poruszeń przepustnicą jest nieskończenie wielka, a smarowania oprócz niewielkich ilości paliwka, wody a czasem nawet oleju spod pokrywy zaworowej nie wystarczy na smarowanie ośki Tak zaśmigany gaźnik do niczego już sie nie nadaje |
Poochaty F&F Sympatyk Kraków | 2003-12-11 18:39:23 regenerowany na gieldzie kosztuje 40 zeta.pojezdzisz na nim gdzies 2-3 lata a wierz mi ze warto.albo po prostu zrob tak jak ja czyli wymien samą oske z przepustnicą na nadwymiarowa |
Gadzio Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2003-12-11 20:04:34 mountez już teraz wiem jakie są skutki głaskania auta po gazie P.S. najpierw skrzynia, teraz gaźnik, hmm ciekaw jestem co bedzie następną rzeczą mocno wysłużoną przez mounteza?? Może tym razem trzecia kólka w czwartym łożysku |
Poochaty F&F Sympatyk Kraków | 2003-12-11 20:10:04 mountez potrafi wiele rzeczy wysluzyc.no ale widynek go przebil bo wysluzyl bude |