| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
qbis19 126p Grudziądz | 2003-12-12 03:31:43 tak jak w temacie tylko że jak to zrobić i jak wstawić obrazek np.tutaj bo nic nie czaje klikając na obrazek.Zdjęcia mojego maluszka na stronie www.maluch.kgb.pl,klikając na członka klubu,galeria i kuba z Grudziądza.dzięki pozdrawiam |
frytol ferrari 126 elegance Płock | 2003-12-12 04:08:10 sorry vinetou ale chyba zle trafiles z tym star-trekiem moze to twoj styl i tobie sie podoba, ale ja juz widze reakcje ludzi na forum, tutaj jesli chodzi o tuning to wystepuje kilka rodzajow aut : - klasyki (piekne stare fiaciki odrestaurowane i wypucowane przez swoich wlascicieli) - typowe rajdowki (seryjne silniki wykrecone duzo duzo wyzej niz przewiduje seria - swapy (1.1, 900, 5.7, 2.0 i wiecej wyjasniac nie trzeba - autka w ktorych postawiono na styl, ale zrobione sa ze smakiem a nie a'la choinka - wlasciwie to mowa o tuningu, ale serie tez traktuje sie normalnie (przepraszam jesli urazilem kogos dume, czy mowilem za kogos mowiac o bywalcach forum a ten ktos nie zgadza sie z tym co napisalem) |
lukaszc (S) Furious Moderator ![]() 5x126 Cracovia | 2003-12-12 08:22:04 ooooooooooooooooooo te zmiany są już chyba nieodwracalne a taki ładny maluszek BYł |
dooh F&F Sympatyk GM Korsa Gliwice | 2003-12-12 09:19:21 kolor fajny, alu fajne i lusterka fajne reszta niefajne...prze te czarne nakładki na błotniki wyglada jakby miał prześwit conajmniej na koła jelcza. |
black_panther 126 1.1, Focus 1.8 T ... Gorzów Wlkp. | 2003-12-12 11:23:53 nie bede oryginalny ale tak jak koledzy za duzo i za mocno. niestety nie o to chodzi. ale spoko widac ze duzo kaski wpompowałes w auto i jest zrobione od poczatku do konca. a jak ci sie podoba to super. jescze jak bys napisłą ze sam wszystko robiłes to moze przychylniej bysmy popatrzyli.
pozdro i nie łam sie ps. weź się za tuning mechaniczny silnika i zaiwcha- to podstawa. |
Chopper F&F Wolny Słuchacz :) VW Passat Combi Krakow | 2003-12-12 12:21:52 Moglby ktos wrzucic fotki na forum bo stronka mi nie wchodzi. |
mille F&F Sympatyk Honda Accord Aerodec ... Poznań | 2003-12-12 12:39:20 zmarnowane pieniadze i czas, zepsules samochod |
mille F&F Sympatyk Honda Accord Aerodec ... Poznań | 2003-12-12 12:46:54
ja rozumiem ze niektorzy chca tylko wygladac...ale boze, jeszcze jest wazne jak wygladac!!! sorry jak Ci sie to podoba to mysle ze nie mamy o czym rozmawiac.. [ wiadomość edytowana przez: mille dnia 2003-12-12 13:50:44 ] |
frytol ferrari 126 elegance Płock | 2003-12-12 13:12:46 widzisz tak jak ja moge kogos krytykowac tak on moze krytykowac mnie, nie podoba mu sie to ze mam biale felgi, niech pisze, do kazdej krytyki warto podejsc z zastanowieniem, bo moze faktycznie ktos ma racje, a moze jednak nie, moze jednak moje rozwiazanie mi bardziej pasuje, ktos chcial zeby ocenic, nie mozesz ali narzucac nikomu jak cos ma oceniac, mi sie to auto nie podoba i o tym mowie, jesli wystawia sie swoje auto do 'oceny' to trzeba byc przygotowanym na niekiedy przykre slowa bo wiadomo ze wszystko wymaga jakiejs pracy, poswiecenia i kasy
to auto sie wyroznia, zapewne nawet bardziej niz moje czy kogokolwiek innego na tym forum, ale jak dla mnie nie wyroznia sie ono pozytywnie... nie wiem czy czytales warunki przyjecia do tego klubu f126 na ktorego stronke kolega odsylal, w regulaminie przyjecia jest wzmianka ze nie przyjmuja samochod obwieszonych jak choinki, a jak okreslisz ten samochod ? jeszcze jedno, nie oceniamy czlowieka tylko jego samochod, wlasciciel moze byc jak najbardziej wporzadku czlowiekiem, moze zwyczajnie potrzebuje kilka slow krytyki od osob co jak co troche siedzacych w malych (i nie tylko) fiatach, i mam nadzieje ze ta krytyka wyjdzie na dobre, i ze ten maluszek sie zmieni sluszna uwaga co do klamek, ale jak on nie ma klatki to po strzale gdzie trzeba kogos z malca wyciagac to juz praktycznie nie ma czego wyciagac |
mille F&F Sympatyk Honda Accord Aerodec ... Poznań | 2003-12-12 13:45:40
Jesli ktos wystawia samochod na forum do oceny, to chyba liczy sie z tym ze nie wszytscy beda mu klaskac..skoro pyta jak sie nam podoba to oczywistym jest ze kazdy moze wyrazic wlasne zdanie..Nie wiem na co piszesz ze niby Go dyskryminuje i jedziesz mi od rasistow, nie sytskryminuje ani w zaden inny sposob nie krytykuje jego tylko jego samochod!!! samochod ktory pokazal nam w celu oceny!! czy to tak trudno zrozumiec skoro proponujesz pokazanie swoich samochodow to moze zaczniesz od siebie bo Twoich zdjec nie widze ani w profilu ani na Twojej stronce.. [ wiadomość edytowana przez: mille dnia 2003-12-12 13:55:45 ] |
black_panther 126 1.1, Focus 1.8 T ... Gorzów Wlkp. | 2003-12-12 13:47:14 dobrze piszesz ali trza szanowac ludzi którzy wkładaja serce w auta - czytaj malce i inne fiaty - a czy to jest choinka przesadzona to karzdy widzi.
nie kłócic sie panowie. słowa krytyki dobre sa ale trzeba je przedstawic w odpowiedni sposób. bo jak sie kogos zjedzie jak wycieraczke i nawciska od rasistów itd....to na bank opinie nie bedą przez właściciela odbierane jako cos motywującego do zniam na lepsze-gorsze- kto to wie.... respect for all [ wiadomość edytowana przez: black_panther dnia 2003-12-12 13:52:36 ] |
ali_ 126p Poznan | 2003-12-12 14:11:23 Prosze :
I teraz nie zmieniajce postow na szybko bo potem wyjdzie, ze sie burze bez powodu, przeczytajcie sami siebie, nie ma tam ani jednego slowa pochwaly dla tego co zrobil, odrazu jedziecie ze do zle... Koles wlozyl naprawde duzo pracy... i to sie liczy, bo chociaz cos zrobil a nie siedzi przed kompem i patrzy na to jak inni zrobia i komentuje, ze zle bo by zrobil to ladniej, pierdolic kazdy potrafi. To, ze Ty masz inna wizje na auto niz on to nie znaczy, ze on zrobil zle... popelnil blad, ze umiescil tutaj taka fotke bo nawet jakby sie znalazl ktos kto doceni to co on zrobil to sie bedzie bal odezwac bo zaraz po nim pojedziecie i np jak Ty stwierdziles "nie mamy o czym rozmawiac", skoro nie to trudno :| w zasadzie wisi mi to bo ja i tak chodze swoimi sciezkami... robie po swojemu, ale cudza prace bede docenial... bo prawde mowiac jak na konwencje "star trek" to mu to calkiem niezle wyszlo... Zreszta jestes z Poznania duzo u nas aut jezdzi ala Fast&Furios... i o wiele ciekawiej krajobraz wyglada jakby nie patrzec... troche boli to, ze mamy niewiele aut ktore sie zbieraja... ale coz, moze jeszcze nie czas na to. |
ali_ 126p Poznan | 2003-12-12 14:14:08
To kiepsko szukales : http://www.extr.rally.pl/index.php?m=3&pm=2 I jeszcze w galerii troche jest : http://www.extr.rally.pl/index.php?m=6&pm=2 [ wiadomość edytowana przez: ali_ dnia 2003-12-12 14:18:40 ] |
stasiu F&F MEMBER 125p 73' Łódź | 2003-12-12 14:43:22 po 1 . zdjecie na gorze na stronie - przykro mi kolego ale raczej bedziesz musial zlikwiedowac - dostales podobno pozwolenie od chlopakow - ale na zamieszczenie linkow a nie podpisywanie zdjec nazwa innego klubu - to jest raz
po 2. maluch nie jest takie zly - ale jak dla mnei powinienes zaczac od silnika wyminy na wiekszy - bo skoro masz kase to po co bawic sie w Szpachlex i tasmex . . .ale twoja wolna wola . . . . pozdr |
mille F&F Sympatyk Honda Accord Aerodec ... Poznań | 2003-12-12 15:26:17 Wiesz ali_ styl a'la Fast&Furoius jaki widze w naszym city nie drazni mnie..bo w wiekszosci sa to samochody przemysalne i zrobione porzadnie, naprawde dobre rzemioslo ( np: Xantia, na pewno wiesz która) ..a to ze mi sie osobiscie ten styl nie podoba to juz inna sprawa..a ten maluch taki nie jest, niech juz sobie bedzie fast furious star trek chdzi o to ze to do malucha po prostu nie pasuje..zwyczjnie jest za maly i ma zbyt olschoolowe nadwozie, to w koncu lata 70, wtedy byly zupelnie inne kanony wzornictwa, nikt nie mysala o fast furious..to ze sobą sie gryzie.. |