| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Irek-Yaris Yaris Warszawa | 2003-12-12 13:39:40 No, hej.
Czy ktos z Was mial juz do czynienia z urzadzeniem jak w temacie ? |
_Artur TOYOTA DRIVER Yaris Terra Jaworzno | 2003-12-12 15:27:53 A ja kupiłem od Kruchego Panasonica Oczywiście jakość nie powala, ale za taką cenę nie ma o czym mówić - gra świetnie. Crit, właśnie te odgłosy jak kasetka działa mnie denerwują. Jak amputowałeś wnętrzności to nic się nie zmieniło w działaniu tej kasetki? |
tmw Yaris MMT Poznan | 2003-12-12 22:04:14
Da sie Wystarczy wyprowadzic wejscie liniowe po sciezce magnetofonu - niedawno przerabialem tak radio w "concept carze" i roznica w jakosci miedzy adapterem a dorobionym linein jest taka ze jestem w szoku. Zdziwilem sie, ze takie zwykly RM moze tak ladnie zagrac. Jak wymienie glosniki na cos lepszego i wycisze drzwi to bedzie naprawde niezle. Aha za przerobke zaplacilem 100zl - jesli chcecie namiar na moge podac (Poznan). |
Crit | 2003-12-14 12:58:00 niestety, ale tam nawet nie wszystkie 10 wchodzą |
Dman-666 TOYOTA DRIVER Betoniarka 1.0 Warsiawa | 2003-12-19 10:18:09
Mam podobnie, ale nie chowalem kabli...czekam nalepsze czasy (wzmacniacz). Do odluchu niestety nie mam pilota przy mp3 playerze wiec chowanie go gdziekolwiek nie ma sensu..w base dobrym miejscem jest schowek po airbagu pasazera, ale w lecie nagrzewa sie do 50 stopni i wtedy player glupieje. Zamierzam troszke przerobic to radio...ktos tutaj mowil, ze mozna wyprowadzic liniowke z tego radia (na wzmacniacz jak sie patrzy!)? Ma ktos jakies uwagi co do line out'a? |
![]() alan03 TOYOTA DRIVER Yaris Luna Tarnowskie Góry | 2003-12-19 11:35:51 ja też mam taką kasetkę firmy Sony. Też jestem tam regulacja położenia głowicy ale za bardzo nie słychać różnicy po jej przestawieniu. Ja na razie nie bawiłem się w żadne przeróbki bo discman jak i kasetę mam pożyczoną... Jak dorobię się swojej to wtedy o tym pomyślę To urządenie bardzo dobrze sprawuje się w domu... Mam trochę wiekowe radio, do tego wzmacniacz i jakieś kolunmy Unitry |
_Artur TOYOTA DRIVER Yaris Terra Jaworzno | 2003-12-19 12:44:14 U mnie niestety discman nie zdaje egzaminu.
Po pierwsze - nie ma pilota i trzeba go uruchamiać guzikami na obudowie. Poza tym - pomimo 48sek. bufora - przeskakuje często na wybojach. Do kitu z takim słuchaniem Kasetka sprawuje się OK, tylko przydałoby się inne źródło dźwięku. Jackal: za ile można kupić MiniDisc jakiejś przyzwoitej jakości? |
Irek-Yaris Yaris Warszawa | 2003-12-19 19:41:17 Dlaczego ciagnie Ciebie w strone mechanizmow wrazliwych na wibracje ? Nie lepiej MP3 we flash ? -> W warunkach samochodowych roznica pomiedzy np. VQF, czy tym bardziej MP3 jest nie do wychwycenia...
Pozdr. [ wiadomość edytowana przez: Irek-Yaris dnia 2003-12-19 19:52:01 ] |
carinus TOYOTA SPEC Lexus IS 200+UAZ 469 lubuskie /Belgia | 2003-12-19 21:44:28 Chyba MD z tego co mialen najlepiej sie spisuje w samochodzie.Dyskietki nie wymagaja ostroznosci podczas wymiany i bufor cholernie dlugo trzyma.Moge go spuszczac na podloge i caly czas gra.Jedna dyskietka w LP starcza na ponad 2.5 h.Calosc mozna wlozyc do kieszeni.Na poczatku podlaczylem to pod tor fonii kaseciaka,teraz zalozylem dopalke i przelacznik zrodla sygnalu,radio-MD. |