Pokrętła od nawiewu SPECIAL EDITION !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Siakieś takie dziwne. Wyglądają jak virtual tuning.

Mnie raczej to przypomina pokretło przy piecyku elektrycznym tzn. grzałka dolna, górna, termoobieg itd

hym , no dziwne, wywołują mieszane uczucia, brzydkie nie są tylko ja już się przyzwyczaiłem

Fajne ale ot chyba jakas sciema

A ja proszę o odpowiedź, skąd można ściągnąć taką "drewnianą" konsolę Oczywiście zaznaczam, że nie chodzi mi o okleiny.
Co do zegarów, to przypominają mi bardzo te, stosowane w VW T4, dokładnie w taki sposób było tam rozwiązane załącznie klimy, itp.

A ja sadze ze ta okleina naokolo pokretel powinna takze byc drewniana

Cytat:
2003-12-12 22:43:04, RICO__ pisze:
A ja sadze ze ta okleina naokolo pokretel powinna takze byc drewniana

Widać chłopcy, małą niedoróbę strzelili... na macierzysty rynek

Zauważcie, że takie regulatory są w wielu esperach na zdjęciach z korei

taka drewniana konsola była dostepna chyba w koreii - jest u nich na wielu zdieciach, do matiza cos takiego widziałem na allegro ale do espero jeszcze nie znalazłem

Wiktor

ale czemu jesteście negatywnie nastawieni do okleiny , Tomek M. ma i chyba nie narzeka

hmm no wiec to zaden virtual tuning takie pokretla rzeczywiscie widzialem czesto na koreanskich zdjeciach..na srodkowym regulatorze jest wiecej pozycji bo np zamkniety obieg zdasie tez wlacza to pokretlo i nie wiem czy nie ogrzewanie tylne szyby tez..a co do tej pseudodrewnianej konsoli to oczywiscie rzecz gustu mi sie nie podoba osobiscie ale faktem jest ze w polsce tego nie ma..ktos tu dobrze zauwazyl ze to chyba tylko w korei taki gadzet byl..jak dla mnie to mala strata)

Lipa - nie można włączyć obiegu zamknietego + np. żeby dmuchało na przednią szybę ....
Według mnie wykonanie też gorsze niż w Europejskich potworach.

mi to wyglada na pokretła ze starszej wersji przerabiane na nowe....

takich fabrycznie nie było.....

A wiec jest to regulator z pierwszej wersji Espero. Na zdjeciach zauwazylem 2 jego odmiany, rozniace sie jedynie okleina, czy symbolami, natomiast uklad byl taki sam. Ze tez tezgo wczesniej nie rpzyuwazylismy...