MotoNews.pl
12Zimówki z Castoramy (3340/0)

Zimówki z Castoramy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czółkiem!
W sklepach typu castorama sprzedają zimówki prod włochy. Z powodu braku finansów mam wybór Castorama albo używane WinterContact te nowe za 120 zet te używane za 80. pheh nie śmiejcie się ale moja syt finans jest nie do pozazdroszczenia i mimo tego wolę kijowe zimówki niż letnie na cały rok!
pozdrawiam Wicio
acha za mój głupi żart przepraszam, poniewarz wtedy wylazłem z pokoju KIBICE,PL to niestety taką retorykę przyjąłem, a i po paru piwach byłem. To się nie powtórzy!!!

te zimowki pewnie z napisem TRADED...ja tam wole dobre uzywane...tak na prawde to jeszcze nigdy nie kupilem nowych ops:

Jak z Castoramy to może oponki z przeznaczeniem "na przód" do jakiegoś ciagnika ogrodowego np kosiarki . Piliscie kiedyś piwo marki Tesco lub cole tej firmy brrr. Te opony to też nic dobrego.
Pozdrowionka.

no to niewiele pomocy. i ja piwa typy castorama nie piję ale wybór zima kijowe albo letnie dobre to nie wybór
pozdro Wicio

Ja nie mam zaufania do uzywanych. Szczegolnie po wlasnych doswiadczeniach. Bieznik byl jeszcze calkiem ok. a druty w srodku pekly. Podobno opony nalezy wieminiac co 3 lata bez wzgledu na stan bieznika...
A wystrzal opony przy predkosci powyzej 100 km nie skonczy sie dobrze...

Kuba

A ja juz bylem bliski kupna 3 letnich opon wraz z felgami za jakies 350 do max 400 zl. A teraz musze sie dobrze zastanowic....
Robert

eeee tam.....wszystko moze peknac

predzej serce Ci peknie....

Witam Panowie !
Niestety, wszystko zależy od kasy. Nie wiem czy pamiętacie takie czasy, gdy mieliśmy "pieniądze", ale nie dało się za nie nic kupić ( chyba, że po znajomości ). Wtedy nawet bieżnikowane schodziły jak świeże bułeczki. A dzisiaj - wybór taki, że trudno się zdecydować jakie kupić, a jeszcze trudniej -za ile ? . Ja mam już wybrane 2 typy - albo Barum Polaris (Q)
albo Dębica Frigo. Frigo znam, bo miałem je w Polonezie,
a sprawowały się bardzo dobrze. A Polarisy chwalił ktoś na Forum. Czekam "tylko" na przypływ kasy

Aha ! Była już robiona jakaś ankieta nt. opon zimowych, tylko czy były ogłoszone na Forum jakieś wyniki ?
Pozdrawiam.