Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Stahu Pełnoprawny Klubowicz MV6 wieś z tramwajami | 2003-12-14 21:38:46 z tego co pamiętam, bo raz tak miałem 7 safe oznacza że możesz jeszcze 7 razy próbować. A co po tym to nie wiem ![]() |
![]() dag Forumowicz Vectra B Sulechów | 2005-12-16 19:16:20 Mam pytanie dzisiaj w warsztacie rozłączyli mi akumulator i radio sie zakodowało. Nie posiadam instrukcji do radia i nie wiem jak je rozkodować. Post pod moim odpowiedział mi na pytanie jak przygotować radio do wpisywania kodów. Mam tylko drugie pytanie mam na kartce napisany kod ale tam są dwa zera czy to możliwe, bo przyciski od radia są od 1 do 6 jak wpisać zero lub inną cyfrę wiekszą od 6. Za pomoc z góry dzięki. |
![]() dag Forumowicz Vectra B Sulechów | 2005-12-16 20:55:47 Dzięki Hypnos, jutro rano lece do garażu wklepać swój kod.
Pozdro. |
![]() Pietka Forumowicz OPEL SINTRA 2.2 16V Warszawa | 2005-12-16 21:46:22 Przy CAR 400 jeżeli:
1) wpiszesz poprawnie kod i zostanie on przyjęty 2) za chwilę ponownie wpiszesz poprawnie kod i zostanie on przyjęty ...to po drugim wpisaniu kodu do radio zapamięta go na stałe, niezależnie od tego czy odłączysz źródło zasilania czy nie. Podsumowując - parzysta liczba razy wpisanych kodów zaprogramuje je na zawsze. Nieparzysta tylko na jeden raz i jak odłączysz zasilanie radio się zresetuje. |