Fiat 500 Maxi Martini

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
szukam zdjec, danych i innych informacji na temat torowych fiatów 500....wklejajcie foty jak macie...

czerwony krzyz widze

ja też Xczerwony

a ja widze wypas autko

O %$%#@#@#@#%#%#!~#@# zajebisty samochód, a moze ktos ma taki orginał ???? Chyba zę chcesz zbudowac po to Ci te dane :> ???

nie no samochod masakra
ale to chyba model jest o ile mnie oczy nie myla...

witam ja mam pare fotek ale nie wiem jak je załadować do wątku.

fotki od rafała /fotek maluchów nie zamieszczałem, bo wszystkie już tu niejednokrotnie się pojawiały/

ja tez mam pare ciekawych fotek ale nie mam gdzie umiescic

jest i maxi w normalnej skali, nic dodać nic ująć-śliczny agresor~!!!!!!!! fotki nadesłane przez goofy'ego

Kurcze cztery foty się mi nie ładują z ostatniego posta. Wy też tak macie??? Jeśli tak to poprawcie bo te sprzęty są fantastyczne

Cytat:
cztery foty się mi nie ładują z ostatniego posta. Wy też tak macie???

też tak mieliśmy. sorki, nie zauważyłem, że rozszerzenia plików były z dużych liter napisane

Słuchajcie po co w tych 500tkach były tak otwarte klapy?? Dla chłodzenia??? A jak to wogóle przechodzi BT czy BK z czymś takim???

otwarte klapy były w rajdówkach na bazie tych aut,po pierwsze z powodu chłodzenia po drugie ich się zwyczajnie nie dało zamknąc bo większosc z nich miała tamtędy wyprowadzony wydech

PIEKNE te Fiaty 500. Piękne. Ale zostaję przy 126p.

a widzicie maluszka??
nr 123 i nastepne to f126p z silnikiem hondy!!
pelne zamaskowanie hihi!!

Ten biały maluch (nr 123) ma super poszerzenia kurcze ile bym dał za takie coś
niemacie wiecej jego fotek please

[ wiadomość edytowana przez: Yankee dnia 2003-12-15 21:26:38 ]

to jedyne co mi sie udalo znalesc a uwiezcie ze dosyc dlugo szukalem po roznych dziwnych stronach. wiekszosc i tak w niezrozumialym dla mnie jezyku wloskim ale jakos na czuja.
jak ktos ma cos wiecej to ja tez z checia poogladam!!

Witam! Mam takiego fiacika, a w zasadzie Zastavkę na placu.....zdjęcia mam, ale niestety nie mogę wkleić!! Jeżeli chcecie ją zobaczyć to dajcie znać, a ja prześlę komuś te fotki i je tutaj wklei! Pozdrawiam i czekam na odpowiedź...

Ekstra sprzęt. Ładniejsze to od malucha zdecydowanie. Ale jak widać na przykładzie niektórych malucha też da się nieźle zrobić. Jeśli macie jakieś zdjęcia rajdowych maluchów to możecie mi je podesłać >>>hk_psg_1@wp.pl<<<. Z góry dzięki.
P.S.
Zastava 750 w bardzo dobrym stanie (wizualnym) stoi obok salonu Fiata w Tarnobrzegu oddana w rozliczeniu, więc na pewno na sprzedaż.