| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-10-12 21:59:51
Miały być tylko cztery osoby a okazało się że przyjechało aż 6! To już coś! Był: - Maciek GT - Ja - Lasombra - Tomek Mydłowski - Lego - Piotr Miał przyjechać jeszcze Krzychu (Diackon) ale nie wiem dlaczego się nie stawił... Pogoda nam nie dopisała bo: po pierwsze - strasznie było zimno, po drugie - było bardzo pochmurno i te najfajniejsze grupowe zdjęcia powychodziły strasznie ciemne (zwalone zostały najfajniejsze ujęcia) Taka mała nasza Zlotowa przygoda: Na samym początku gdy byłem tylko Ja z Lasombrą, stwierdziliśmy że wjedziemy na trawnik i zrobimy pare fajnych fotek... jednak jakaś pałka z Cargo zadzwoniła po policję, że niby to my wywijamy oberki na trawniku i niszczymy publiczne mienie... Przyjechał radiowóz i Pan Policjant poprosił nas do środka... zaczął nam opowiadać o tym że niszczymy trawe używając detergentów do mycia samochodu (bo przed sesją zdjęciową musieliśmy fury dopucować), rozmawialiśmy też ogólnie o tuningu, o Daewoo (bo Pan Policjant na codzień jeździ Lanosem), o Oplowskich silnikach nie do zarżnięcia i o bezsensowności foliowania szyb (według Pana Policjanta...) ...końcem końców puścił nas wolno jedynie z pouczeniem... Wkrótce doczekacie się nowej galerii na mojej stronie na której znajdziecie mnóstwo ciekawych nowych fotek z tego właśnie zlotu, takich jak: - zielony silnik "Tuning by Chojnacki" Pana Maćka GT - czerwony silnik Pana Lasombry - skórzana tapicerka, ciekawy montaż przednich głośników, i zajebiste spojlerki Pana Lego |
Ptaszyna Daewoo Espero 1.5 16 ... Łódź | 2002-10-12 22:09:36 Oj, nie wspomniales jak wypadlo spotkanie Tomka Mydłowskiego z Lasombra!? |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-10-13 00:08:06 Nie bili się, ale też się do siebie wogóle nie odzywali |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-10-13 08:34:11 Oj... - Łukasz, zaraz chłopaki popłaczą o tablice rejestracyjne.
PIOTR |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-10-13 09:31:01 Zlot był super, bylo calkiem sympatycznie Pan policjant byl caliem mily dowiedzialem sie ze komendant drogowki na warszawe ma tak samo na nazwisko jak ja Lego coraz bardziej zmienia samochod w rakiete ja z tomkiem mydlowskim tylko sie przywitalem nic po za tym... mialo byc nas kilku a okazalo sie ze bylo 6 sciu Łukasz czekam na fotki naszych bolidow hehe |
Ptaszyna Daewoo Espero 1.5 16 ... Łódź | 2002-10-13 10:09:50 A co tam Piotrze, macie jakis problem z tablicami? ![]() |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-10-13 17:54:02 O przysłonięcie tablic prosił mnie tylko Lego i tak się składa że na powyższym zdjęciu jego blachy są niewidoczne... |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-10-13 17:59:10 Nie, nie nie wiem jak u Was w centrum kraju ale u nas specjalnych problemów z tablicami nie mamy, jedynie giną samochody.
PIOTR ![]() |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-10-13 18:09:24 Pomyślałem że dobrym pomysłem będzie jeśli wszystkim wam wyślę fotki mailem z tego zlotu (ze względu na ilość -spakowane WinZipem)
- zrobiłem to z tego względu że nie wiem kiedy będę miał czas na przygotowanie strony z tego zlotu a fotki napewno każdy chciałby jak najszybciej obejrzeć... Jeśli ktoś do tej pory nie dostał fotek, niech najpierw sprawdzi poczte czy ich tam bynajmniej nie ma, a jeśli nie ma to niech mi szybko poda maila ![]() |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2002-10-13 22:40:12 Fotki doszły i jak chcesz to moge je podrasować do max60-80kB no i troche ostrośc i takie tam...
Zlot był generalnie chyba najkrótszy bo było obrzydliwie wietrzno no i Lego był w koszulce aż mi się zimno robiło jak na biedaka patrzyłem.. Żałuje tylko że Łukasz nie pstryknął u Piotra jak zrobić zworke na selektrze oktanowym (tak a propos to mam wykres z hamowni samego selektora..) A Lasomba jest prawie całkiem normalnym człowiekem (oprócz tuningu bo to choroba psychiczna Tomek był spokojny jest juz studentem więc poziom akademicki był zachowany.. Szkodas że nie sprawdziłęm się z Peugotem 2,0.. |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-10-14 08:38:33 Łukasz może zamieść te fotki gdzieś na Twojej stronie. Może być w pojedyńczym ogólnym temacie - zbiór zdjęć do wyboru.
PIOTRno.pi@wp.pl |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-10-14 09:59:37
Piotrze... jak już mówiłem wcześniej... Zrobię kolejną galerię na mojej stronie jak tylko pozwoli mi na to czas... |
Jadzwin Espero 2.0T / NUBIRA ... Krakow | 2002-10-14 12:12:57 |
![]() Maniuta Espero 1.8GT Ostrołęka | 2002-10-14 21:07:02 No widzę, że się zlocik udał! To supeeeer! Tylko jestem ciekaw czy będzie w tą sobotę????????
Jesteście za? |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2002-10-14 22:38:33 Co znowu..??? |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-10-15 22:38:59
Maniuta!!! Dobrze zrozumiałeś! Ale sądząć po pogodzie na ostatnim zlocie to nikomu się teraz nie będzie chciało jechać... Ja tam mogę wpaśc w każdej chwili jak chcesz - w końcu mieszkam od Cargo pare kilosów - rzut beretem (Lasombra zresztą też) Jakby co to ja moge 19-stego wpaść... |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-10-16 11:52:13 prosze zdjecia ze zlotu na ujkowice@poczta.onet.pl |