Zlot na Cargo się jednak odbył !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Miały być tylko cztery osoby a okazało się że przyjechało aż 6! To już coś!
Był:
- Maciek GT
- Ja
- Lasombra
- Tomek Mydłowski
- Lego
- Piotr
Miał przyjechać jeszcze Krzychu (Diackon) ale nie wiem dlaczego się nie stawił...
Pogoda nam nie dopisała bo: po pierwsze - strasznie było zimno, po drugie - było bardzo pochmurno i te najfajniejsze grupowe zdjęcia powychodziły strasznie ciemne (zwalone zostały najfajniejsze ujęcia)

Taka mała nasza Zlotowa przygoda:
Na samym początku gdy byłem tylko Ja z Lasombrą, stwierdziliśmy że wjedziemy na trawnik i zrobimy pare fajnych fotek... jednak jakaś pałka z Cargo zadzwoniła po policję, że niby to my wywijamy oberki na trawniku i niszczymy publiczne mienie...
Przyjechał radiowóz i Pan Policjant poprosił nas do środka... zaczął nam opowiadać o tym że niszczymy trawe używając detergentów do mycia samochodu (bo przed sesją zdjęciową musieliśmy fury dopucować), rozmawialiśmy też ogólnie o tuningu, o Daewoo (bo Pan Policjant na codzień jeździ Lanosem), o Oplowskich silnikach nie do zarżnięcia i o bezsensowności foliowania szyb (według Pana Policjanta...)
...końcem końców puścił nas wolno jedynie z pouczeniem...

Wkrótce doczekacie się nowej galerii na mojej stronie na której znajdziecie mnóstwo ciekawych nowych fotek z tego właśnie zlotu, takich jak:
- zielony silnik "Tuning by Chojnacki" Pana Maćka GT
- czerwony silnik Pana Lasombry
- skórzana tapicerka, ciekawy montaż przednich głośników, i zajebiste spojlerki Pana Lego

Oj, nie wspomniales jak wypadlo spotkanie Tomka Mydłowskiego z Lasombra!?

Nie bili się, ale też się do siebie wogóle nie odzywali

Oj... - Łukasz, zaraz chłopaki popłaczą o tablice rejestracyjne.

PIOTR

Zlot był super, bylo calkiem sympatycznie wpadlo moich 2 kumpli jeden 205 dwulitrowa a drugi nissanem sentra GTR
Pan policjant byl caliem mily dowiedzialem sie ze komendant drogowki na warszawe ma tak samo na nazwisko jak ja
Lego coraz bardziej zmienia samochod w rakiete
ja z tomkiem mydlowskim tylko sie przywitalem nic po za tym...

mialo byc nas kilku a okazalo sie ze bylo 6 sciu

Łukasz czekam na fotki naszych bolidow hehe

A co tam Piotrze, macie jakis problem z tablicami?

O przysłonięcie tablic prosił mnie tylko Lego i tak się składa że na powyższym zdjęciu jego blachy są niewidoczne...

Nie, nie nie wiem jak u Was w centrum kraju ale u nas specjalnych problemów z tablicami nie mamy, jedynie giną samochody.

PIOTR

Pomyślałem że dobrym pomysłem będzie jeśli wszystkim wam wyślę fotki mailem z tego zlotu (ze względu na ilość -spakowane WinZipem)
- zrobiłem to z tego względu że nie wiem kiedy będę miał czas na przygotowanie strony z tego zlotu a fotki napewno każdy chciałby jak najszybciej obejrzeć...
Jeśli ktoś do tej pory nie dostał fotek, niech najpierw sprawdzi poczte czy ich tam bynajmniej nie ma, a jeśli nie ma to niech mi szybko poda maila

Fotki doszły i jak chcesz to moge je podrasować do max60-80kB no i troche ostrośc i takie tam...
Zlot był generalnie chyba najkrótszy bo było obrzydliwie wietrzno no i Lego był w koszulce aż mi się zimno robiło jak na biedaka patrzyłem..
Żałuje tylko że Łukasz nie pstryknął u Piotra jak zrobić zworke na selektrze oktanowym (tak a propos to mam wykres z hamowni samego selektora..)

A Lasomba jest prawie całkiem normalnym człowiekem (oprócz tuningu bo to choroba psychiczna )
Tomek był spokojny jest juz studentem więc poziom akademicki był zachowany..

Szkodas że nie sprawdziłęm się z Peugotem 2,0..

Łukasz może zamieść te fotki gdzieś na Twojej stronie. Może być w pojedyńczym ogólnym temacie - zbiór zdjęć do wyboru.

PIOTRno.pi@wp.pl

Łukasz wielkie dzieki za fotki. Była to miła niespodzianka na pogodowo paskudny wieczór, ale wiem, że Wam też na Cargo nie było łatwo. No cóż widac jak wiele moze znieść właściciel Espero dla swojego auta .
Szkoda, że tylko Was nie widać - system auto - osoba .
Ale po to będę sie musiał kiedys udać osobiscie.
Jeszcze raz dzięki za fotki.
Trzymajcie się.

Piotrze... jak już mówiłem wcześniej...
Zrobię kolejną galerię na mojej stronie jak tylko pozwoli mi na to czas...

Do MackaGT:

Przeslij mi ten wykres z hamowni. Please !: jadzwin@tate.pl

Pozdr
Jadzwin

No widzę, że się zlocik udał! To supeeeer! Tylko jestem ciekaw czy będzie w tą sobotę????????
Jesteście za?

Co znowu..???

Kurcze ! Ja zrozumiałem, że 19 października odbędzie się zlot, a jeśli ktoś ma ochotę wpaść 12 października to nie ma problemu.
Tymczasem patrzę, że 19 zlotu nie będzie więc .................. chyba pojadę na grzyby!

Maniuta!!! Dobrze zrozumiałeś!
Ale sądząć po pogodzie na ostatnim zlocie to nikomu się teraz nie będzie chciało jechać...
Ja tam mogę wpaśc w każdej chwili jak chcesz - w końcu mieszkam od Cargo pare kilosów - rzut beretem (Lasombra zresztą też)
Jakby co to ja moge 19-stego wpaść...

prosze zdjecia ze zlotu na ujkowice@poczta.onet.pl