Kolejny Spot

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiem ze dosyc puzno to pisze ale teraz jak zwykle padla propozycja od gagapuka zeby jutro (czwartek) jak zwykle o 20.00 spotkac sie na pasie.mam nadzieje ze ktos bedzie oprucz gagapuka.tym co niemoga tutaj zajrzec przypomne sms-em badz mailem

mam nadzieje ze dam rade wpasc.

nie bede, auto nie sprawne, niestety. w sobote moze bedzie sprawny.

Putin co ty z tym kaszlem robisz? pojedzil tydzien i juz sie zepsul ?

Biedne to twoje auto

ja postaram sie byc ale nic nie obiecuje

no ja moze bede ale nie gwarantuje bo jak narazie ciezko z kasa bo srodek miesiaca

bede

swilla niebedzie pozatym rposil mnie abym go przepisal na sympatyka bo przez rodzine niema chwili wolnej a misiek podobno bedzie z tym kumplem od calibry co chce wstapic do klubu

Ja też postaram sie być ..gugi tez powinien przyjechac...moze powtórzymy impreze z parkingu w geancie
Mam takie jeszcze jedno spostrzeżenie ....może lepiej jest robic spociki na starej zajezdni Mpk moim zdaniem jest tam dużo miejsca jest miejsce do zabawy,wyścigów....lepszy dojazd (przynajmniej błota nie ma) a zima się zaczela i mozna by bylo robic sobie jakies małe kręciołki..
tyle ode nie...

sliwek:
tydzien jeździ, tydzień naprawiam
niestety, ale zostane przy nim bo nie chce kupic innego auta ktore bedzie sie tak samo psuc. bedzie kasa to pomysle o czyms innym.
dayton:
kiedys juz cos pisalem o tym ze na zajezdni mozna by zrobic kreciola, dlatego jestem jak najbardziej za!! oby tylko kręciolek byl wtedy kiedy auto mam sprawne...