Smierdzi z nawiewu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzis rano wsiadam do samochodu wlaczam ogrzewanie i po kilku minutach czuc straszny smrod - smierdzi jak z odkurzacza tzn. z jego drugiej strony tam hdzie powietrze jest wydmuchiwane.
Czy ktos mial podobny smrod i jak z nim walczyc?

Pomocy bo zamarzniemy a autku

Twój esperaczek ma tyle samo latek co mój - rocznik 99 prawdopodobnie w nawiewie masz "kupę" kurzu i innego syfu, a próbowałes sprawdzić czy ci się liście nie rozkładaja itp. ...

Ja juz probowalem wyciagnac liscie z nawiewof ale sie nieda. Chcialem powyciagac te boczbe kratki ale nic z tego. U mnie nerazie nic sie nierozklada i nic niesmierdzi narazie a moj esperak jest z roczniiku 97

Cytat:
2003-12-18 12:49:20, Bartek1112 pisze:
Chcialem powyciagac te boczbe kratki ale nic z tego.

właśnie czy ktoś wie jak je wyciągnąć??

A co do liści to nalezy sprawdzić przy podszybiu.

Takie dezodoranty są, co to na kratce się wiesza i wtedy śmierdzi do wyboru lawendą, lasem, albo pomarańczami.

Cytat:
Takie dezodoranty są, co to na kratce się wiesza i wtedy śmierdzi do wyboru lawendą, lasem, albo pomarańczami.

wiekszosc ludzi ma takie cos i widocznie Pycel ma problem jak zalozyl ten watek i gdyby to zalezalo od dezydorantu tak jak piszesz to by wogole tamatu niezaczynal

No tak, założył, ale pewno jeden jak większość, a tu trzeba cztery założyć - na każdą kratkę

PS. Auto się myje, a nie dezodoruje.

Cytat:
No tak, założył, ale pewno jeden jak większość, a tu trzeba cztery założyć - na każdą kratkę

no to zakladaj sobie na kazda kratke fajnie masz

No to pomogliscie koledze, posprzeczajcie się dłużej , wasze sprzeczki na forum są najważniejsze przecież

Piotrek zaczal jakies swoje glupie docinki

nie ważne....

poprostu nie o tym miał być ten wątek i nie zamierzam go zaśmiecać .

W tym problem ze nie moge powisic zadnego "smierdziela" bo oboje jestesmy alergikami. I przy takich smierdzielach potrzebne mi wycieraczki od wewnetrznej strony szyby Aaaa-psik

Proponuje odgrzybianie.

Preparat firmy Wurth. Koszty z tego co wiem, to 60 zł. Starcza na 2 użycia.

Zoll !! a gdzie to mozna kupic i jak uzywac ?

Warto poczytać

W każdym dobrym sklepie z chemią motoryzacyjną

Do nawiewów jak najbardziej można się dostać, ylko trzeba wymontować deskę z samochodu. Robota czasochłonna, ale skuteczna

Cytat:
2003-12-18 14:01:10, piotr-ek pisze:

PS. Auto się myje, a nie dezodoruje.

wiem, wiem, nie powinienem podciągać ale nic mnie tak dawno nie rozbawiło
u mnie też wali, ale tylko gdy wyłącze klimę i puszcze sam nawiew - chwile czuć wilgoć