Witam. Jestem nowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich. Jestem posiadaczem maluszka z 1991r. Na razie jest to niestety seria ale mam nadzieję, że szybko ulegnie to zmianie. Zamierzam wykorzystać trochę pomysłow, które znalazłem na forum ale wszystko zależy od kasy. Pozdrowienia dla wszystkich

Witam nowego kolege Zawitaj do chłopaków na "zajezdnie" to poznasz sie jaki to zaj... klub

Witam nowego kolege i powodzenia w przerabianiu swego malca życze
Pozdro

witam, witam
zapodaj jakies fotki swojej fury

lepsza seria niz choinka

witam i zycze milego 'forumowania'

jo,jo,jo...

Witam i zapraszam do pisania Możesz mi napisać na pw skąd jesteś (osiedle) bo mam na sieci gościa o tym nicku

Ja też witam i życzę miłego pisania na forum . Fotki twojego bolida mile widziane .

Ja rowniez witam, moze podasz nam troszeczke wiecej informacji na temat swojego bolina i co zamierzasz przerobic?? no i oczywiscie FOTY!!!

Dziękuję wszystkim za miłe powitanie. Co do zdjęć to postaram się umięścić jakieś w najbliższym czasie. Jeśli zaś chodzi o przeróbki to na wiosnę mam nadzieję zmienić silnik i wtedy nad nim poważniej popracować a póki co chciałem założyć strumienicę, jakiś fajny wydech, może świece briska i inne tego typu bajery. Sorry że tak późno odpisuję ale dopiero wróciłem z pracy.
ps. Yankee jestem z bohaterów września

no czesc

witamy

Witam, witam, Kraków to normalnie stolica F&F Najpierw nadeszła fala pożegnań teraz powitania.

Jestem nowy i również chciałem sie przywitać też jestem z KrK Mieszkam na białym prądniku... Czytam F&F juz od paru miesiecy, tak samo forum
Mój bolid to maluszek 126p rocznik 1978 r. Po świętach powinny sie pojawić pierwsze foty mojego klasyka Jak narazie nie planuje zadnych powaznych modyfikacji... Ponieważ nawet niejeżdziłem jeszcze tym samochodem. Mam go po dziadku... po świetach nim wracam jak na swój wiek auto ma stosunkowo mały przebieg bo tylko 30000 km cały czas garażowane...
Po nowym roku będę potrzebował dużo waszej pomocy więc nie zawiedzcie mnie POZDRAWIAM !! no i wesołych świąt !!