Muzyka za kierownica

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do was pytanie: Jakiej muzyki sluchacie w aucie??
Ja osobiscie preferuje Techno i Trance, takie dynamiczne rytmy mi najbardziej pasuja, ostatnio zafascynowalem sie kawalkiem "Scooter - Jigga Jigga (club mix)"

To zależy ile fuelu jest w baku bo techno ma dziwny wpływ na wskazówkę od fuelomierza

hmmm no fakt jak jade to nie słysze silnika tylko pędze przed siebie do auta tekno ale z klimatem Michaś wie o co chodzi!!

Ja słucham to na co mam ochote - nie jestem ograniczony do jedego typu muzyki.
Zazwyczaj w samochodzie (w tej chwili nic bo nie mam chwiliowo radyjka) słucham jakiegoś techno typu groove coverage, albo slyver. czasem sie przeżucam na coś w stylu audoslave, metallica, ironmaiden, czy VADER. Moge troche pei posłuchać (ale bez przesady).

Popieram was jak najbardziej! W samochodzie techno to podstawa!! Inne klimaty też są OK ale Techno czyli total Jaaazzzzzddddaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja slucham silnika bo mam do du...y audio:p

Muzyka silnika tez moze byc kojąca dla duszy A przy okazji mozemy sie szybko dowiedziec czy na np. zawory nie piszcza

Cytat:
hmmm no fakt jak jade to nie słysze silnika tylko pędze przed siebie do auta tekno ale z klimatem Michaś wie o co chodzi!!

dlatego scooter nie wchodzi w rachubę
Jak techno to prawdziwe a nie jakieś klapbejsy!!! Zobaczcie na to

takja przepadam za techno w aucie.
Jeżeli się ma tuby i głośniki basowe to dopiero w samochodzie jest odlot .

Ja założyłem sobie w samochodzie 3 tuby 6 głośników basowych (każdy po 160w) i dwa wzmacniacze.wyjołem sobie tylne siedzenia i wszystko mam w bagażniku i na tylnych siedzeniach
oczywiście mam zmieniarkę płyt na 6cd i w każdej z kieszeni wam techno .

no to jak masz 3 tuby to niezły wieśniak jesteś!!
zamiast założyć jedne porządne infinity lub magnata 120cm długości i średnica 30!! do tego wzmacniacz powiedzmy jbl lub jakaś inna dobra firma..to wieśiaczysz stary!! taka muza jaką opisałem sprawiłaby że lakier by Ci spadł z samochodu a nie 3 tubki śmieszy mnie to!!i tyle a co do zmieniary to lepiej kupić radio z MP3 i na jednej płycie masz wiecej niż na 6 badziewnych cd!! to tyle i pozdrawiam Ciebie i cały wiejski tuning!!

Co do basu to się zgadzam jeden DOBRY głośnik + DOBRY wzmacniacz czyni cuda ale mp3 nie konieczne zmieniara też może byc

Cytat:
no to jak masz 3 tuby to niezły wieśniak jesteś!!

no może się bracie trochę zagalopowałeś bo w końcu to że ma 3 to nie znaczy że złe. U mnie w szkole był koleś co jak podjeżdzał swoim Audi (właśnie 3 duże tuby) i miał włączoną muzę to lekcji się nie dało robić

Ale powiedzcie tak szczerze po co komu 3 tuby?? Przecież i tak ich nie wykręci na full i nie bedzie jeździł tak!! To że ma aż trzy to już totalny szpan!! A ja jeszcze nie widziałem żeby jakiś samochód z profesjonalnym CAR AUDIO miał 3 tuby!!! Lepiej jedna a pożądna i do tego wzmacniacz i komplet głośników. A jak to se mówi? Nie samym basem człowiek żyje!!!

byłem w Media w Katowicach i mieli akurat podłączoną infinity- qmpel dał max mocy....i ochrona nas wyprosiła z Media ale jeszcze przez 10 min mi w uszach szumiało!! wiec jeśli już to jedną porządną!! po za tym jek masz 3 to nie masz bagażnika!! w jednym wypadku szłoby wsadzić 3 tuby- trzeba jeździć Starem!!

Ja lubie słuchać RAP , czasmai moze lekkie kawałki techno ale bardziej wole jakiś DANCE. Sprzęt nie jest moich marzeń ale gra, a co do wypowiedzi Bandizora o wpływie muzyki techno na fuelomierz to polecam RAP, bo przy niej najlepiej sie cruise-uje po mieście przy predkości 40 km/h

Z RAP-em muszę spróbować a co do subwooferów to jeżeli rzekroczysz pewien próg decybeli w aucie to dzwięki się na siebie nakładają i jest jeden wielki trzask choćby nie wiem jak dobry sprzęt mieć. A jako ciekwistkę powiem że w naszych kochanych poldasach ten próg jest dość wysoko.

Zeby z RAPem jechac to najlepiej jak jest lato i wtedy 4 lub 5 osob w poldku, wszyscy okna otwarte i w ogole, 20 km/h po miescie najlepiej jak jeszcze masz w poldku ten mechanizm co w lowraiderach ze ci przod skacze

a ja poraz kolejny,za glosno to nie dobrzemam tube ale zadko slucham muzy

Pewnie nikomu nie mówiłem ze kiedys byłem Taxi driver i jeździłem Poldasem i w lato kiedys zdarzyło mi sie wieźć pewne 3 piekne panie z pewnego miejsca i słuchaliśmy Fugees Ready or Not. Jakie zamieszanie na drodze zrobił mój Poldek nie było aceta żeby sie nie obejrzał
A tak w ogóle to lubie jeszcze takie klimaty DISCO z lat 70

Ja osobiście lubie bardzo techno i te klimaty ale zawyczaj słucham to co mi w ucho wpadnie, niestety mój brat teraz prowadzi i słucha polskich piosenek lub klimatów lat 70-80. Mnie to nieprzeszkadza ale dlugo wytrzymac niemoge. Techno w samochodzie z dobrym audio komponuje sie świeteni lecz na jakiś wiejskich głośnikach to nie jest techno, więc słuchm poprostu zwykłego radia.