Turbinka Kowalskiego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Turbinka Kowalskiego - czy ktos mial lub ma to zalozone w maluchu ? Czy to naprawde cos daje ?

Temacik zostanie zaraz zablokowany, bo temat był poruszany milion razy już

ja nawet niewiem czy 2 miliony razy czasem nie byl poruszany

A to w takim razie przepraszam, ale szukalem i nie natknelem sie

No to w taki razie jakiś nietechniczny jestes
Ja wpisałem i wywaliło mi tyle:
1.
2.
3.

więcej mi sie szukać nie chce....

Pierwszy raz pisze na tym forum to sie nie dziw
Dzieki za pomoc.

[ wiadomość edytowana przez: York dnia 2003-12-21 17:01:06 ]

A jak sprawa wyglada z odparownikiem ?
jak narazie przekopalem pol forum i znalazlem tylko jeden temat o tym, w ktorym za wiele nie pisze.

Cytat:
2003-12-21 17:01:28, York pisze:
jak narazie przekopalem pol forum i znalazlem tylko jeden temat o tym, w ktorym za wiele nie pisze.

Odparownik nadaje sie jedynie na przycisk do papieru albo zeby rzucić w jakiegoś ujadającego psa jak sie nie ma kapcia w zasiegu,

Znam relacje ze sa prze niego same kłopoty.

kurcze to ja juz nie wiem co mam zrobic (cos w miare tanim kosztem) przy silniczu zeby dodac kilka konikow, zaoszczedzic troche paliwa. Moze macie jakies propozycje ?

Cytat:
2003-12-21 17:29:02, dooh pisze:
Cytat:
2003-12-21 17:01:28, York pisze:

Odparownik nadaje sie jedynie na przycisk do papieru albo zeby rzucić w jakiegoś ujadającego psa jak sie nie ma kapcia w zasiegu,

Znam relacje ze sa prze niego same kłopoty.

Qrde,dooh znam ludzi którzy by raczej na to zasługiwali, zostaw pieski w spokoju
Pozdrawiam

przez takie przerubki konikow nie dostaniesz zmien dolot to moze bedzie lepiej krecil

Cytat:
2003-12-21 17:31:59, York pisze:
kurcze to ja juz nie wiem co mam zrobic (cos w miare tanim kosztem) przy silniczu zeby dodac kilka konikow, zaoszczedzic troche paliwa. Moze macie jakies propozycje ?

Możesz zrobić przeróbke Szayi

czy opłaca się daćotparownik mój kolega ma i jest troche lepiej.
Pozdro DAN....

Szaya --> Gdzie to mozna zrobic ? I najwazniejsze pytanie - Ile to kosztuje ?

wpisz w wyszukiwarce google.pl "szaya" albo cos podobnego
a jak czegos na forum szukasz to na dole glownej strony masz wyszukiwarke wchodzisz w opcje zaawansowane i całe archiwum do twojej dyspozycji tylko strasznie to niewygodne bo "tyyyyyyle" czasu trzeba poswiecic

pozdrowienia

No wlasnie od rana siedze na tym forum i pol dnia poswiecilem na szukanie o odparowniku i tej turbince. A w rezultacie i tak niewiele znalazlem, ale bajka

A na googlach na temat tuningu szaya znalazlem kilka stronek.
Tu macie jedna jakby ktos byl zainteresowany http://krasny-tom.fm.interia.pl/tuning%20szaya.html

1
Tu jest roszeczke więcej i jakoś zebrane do kupy

kolega york jeszcze niobeznany z forum po co sie spinac panowie???

Simon, super stronka, wielkie dzieki