WESOŁYCH ŚWIĄT

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pełnych radości, pokoju i szczęścia Swiąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku życzy wszystkim LOBOWICZKOM i LOBOWICZOM [wraz z rodzinami i osobami towarzyszącymii, zwierządkami(DRUŚ) ]
życzy
JARECKI 21

Ja też Wam życzę wesołych, radosnych, pogodnych i śnieżnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęsliwego Nowego Roku. Oby Bestie i Bestiales mieli się jeszcze lepiej w nadchodzącym roku

Dzięki i nawzajem !

Zdrowych, Pogodnych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszystkiego NAJ... w nadchodzącym 2004 roku Wszystkim obecnym i przyszłym "członkom" przesyła Elvizz

Cytat:
2003-12-22 00:18:00, jarecki21 pisze:
wraz z rodzinami i osobami towarzyszącymii, zwierządkami(DRUŚ)

a moj Fox, to co, od macochy? jak znowu przyjade z nim na zlot, to kaze mu cie pozrec.

a tak wogole to zycze wszystkim błogosławieństwa bożego, radości i uczciwego wypoczynku

Radosnych i spokojnych, pełnych ciepła i nadziei Świąt Bożego Narodzenia, wszelkiej pomyślności i osiągnięcia sukcesów, cierpliwości i wytrwałości w realizacji planów w nadchodzącym 2004 roku !!

"Niech moc będzie z Wami"

Robert

Gdy pierwsza gwiazdka błyśnie na niebie,
Święty Mikołaj przybędzie do Ciebie.
Powspominacie dawne czasy,
Popróbujecie Świąteczne frykasy.
A potem odleci i skryje Go mrok,
Lecz Ty się nie martw - wróci za rok.

KARTOS okazuję pełną skruchę , przepraszam szanownego FOXA, będe pamiętał. Dla niego też wszystkiego naj...(,nie miałem okazji się z nim zapoznać ( chyba ?) bo w Bełchatowie byłem tylko 5 godz . Narka

Wszystkiego dobrego... zeby Bestie sie w kompakty nie pozamienialy... zawsze pelnego zbiornika... silnikow nie do zarzniecia... usmiechow na mordkach... kasiory pelnych kieszeni... zdrowego ducha...

Trzymta sie Bestiales !!

Spokojnych.

I wesołego jajka!

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

no i zeby wam zajeczek swiateczny te wszystkie wymarzone prezenty podarowal a najbardziej to wszystkim zycze comiesiecznych LOB party i szerokiej drogi

ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT
ORAZ
SZCZĘSLIWEGO NOWEGO ROKU

Dla wszystkich z Bestiales

Cytat:
2003-12-22 11:38:54, jarecki21 pisze:
KARTOS okazuję pełną skruchę , przepraszam szanownego FOXA, będe pamiętał. Dla niego też wszystkiego naj...(,nie miałem okazji się z nim zapoznać ( chyba ?) bo w Bełchatowie byłem tylko 5 godz

Nie zdazles go poznac? Myslalem ze od wszystkich zdazyl wyzebrac kielbase. (Taki nieduzy, bialy foksterier.)

Tak czy inaczej, uscisnalem mu lape od Ciebie. Przeprosiny przyjete A w wigilie o polnocy sam ci wysle na priva co o tym mysli

Życzenia radosnych Świąt Bożego Narodzenia,
odpoczynku w rodzinnym gronie
oraz pasma sukcesów
i spełnienia najskrytszych marzeń
w nadchodzącym Nowym Roku
wszystkim sympatykom Omegi i nie tylko
życzy

Bast

Zycze Wszystkim Membersom i nie tylko Wesolych i Spokojnych zarazem Swiat Bozegonarodzenia. Oby Sw. Mikolaj byl szczodry i oby spelnily sie wasze wszystkie marzenia, nawet tak przyziemne jak nowe oponki do Omesi. Pozdrawiam.

Zdrowych, wesolych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Lepszego niż poprzedni nowego roku życzy

FUBU

Jak obyczaj każe stary,
według Ojców naszych wiary,
Pragnę złożyć Wam życzenia
w Dniu Bożego Narodzenia.
Niech ta Gwiazdka Betlejemska,
Która świeci nam o zmroku,
Zaprowadzi Was do szczęścia
I radości w Nowym Roku zyczy Wosiu

Z powodu ww. świąt życzę wam wszystkim:

Opla Omegi, bezawaryjnej jego obsługi, zawsze pełnego baku V-Power Racing tudzież nieskazitelnego ON, Pełnego portfela (nie tylko rachunków), Roku lepszego od obecnego, autostrad na każdej trasie, szcześcia, zdrowej rodziny, znaczka 2,0 na klapie i C36GET pod maską, ksenonów, full wypasu, domku z ogrodem na przedmieściach, udanych interesów, dziur w serze a nie na drogach, spalania w trybie miejskim na poziomie 9 litrów i 6 na trasie, braku mandatów lub łagodnej kary (pouczenie), materaca pełnego Euro, niecieknącego dachu i niekonfliktowych sąsiadów (lokatorów), udanego Sylwestra i dosiego...

gorąco pozdrawiam:

Prezes od zlotów LOB

Młody_Omega

panowie jak zwykle życzę wszyskim wszystkiego naj...naj...z okazji świąt oraz szczęśliwego nowego roku 2004. co by wam się spełniły wszystkie marzenia i plany na rok przyszły.
P.S.
o Omasiach nie wspominam bo wiem że będą coraz ładniejsze i lepsze (dla nas) pozd. totr

Wszystko co nam potrzebne do szczęścia już wypisaliście wiec podpisuje się pod wszystkimi życzeniami i życzę WSZYSTKIM WESOLYCH ŚWIĄT I SYLWESTRA!!!

Pozdr. C_Cichy