Lampki i inne dyrdymały

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
j.w. , parametry rezystancji czujnika, błedy abs i lampki kontrolne macie w garażu

nie ma śmiania, powiedzcie po ch... jest 4 lampka i czy opis do innych nie jest błedny ( kiedys czkawką odbijało sie a "po cemu jeśt liampka z pierunem?" ) no to macie

Urg nie co bym sie tam wtracal ale motronic 4.1 w c20ne to byl do sierpnia 89 roku (tak bylo u mnie w tej co juz nie ma). Potem to tylko 1,5 motronic kladli. Jesli Ty masz 4,1 w swym aucie to porażka!

[ wiadomość edytowana przez: piotrs dnia 2003-12-23 14:23:08 ]

Jak mam podłączoną przyczepkę i włączę awaryjne to miga mi(zaznaczona u Ciebie jako 4) lampka.

Czyli jest to możliwość sprawdzenia czy przyczepa jest podłączona "elektrycznie" do auta.
Tak mi się wydaje.

Jescze w wersji omegi A przeznaczonej do Arabi Saudyjckiej
jest lampka między 17 a 18 (zapięcie pasów).

Co do przyczepy jest też kontrolka obok świateł drogowych, a kontrolka z numerem 4 to mogą być kierunkowskazy w przyczepie...

Mi sie pali lampka 16 co to jest ?? cały czas

Cytat:
j.w. , parametry rezystancji czujnika, błedy abs i lampki kontrolne macie w garażu

czytać uważnie -> lampki w garażu

pali mi sie kontrolka nr 16 a światła stopu działają nie mam pojęcia co to może być

odrazu przy okazji jak dodaje mocno gazu na 1 biegu to rura wydechowa trze mi o jakiś podzespół choć jest dobrze przymocowana wie ktoś co zrobić aby tak nie było. Strasznie mnie to wkurza

sprawdz gdzie trze a potem daj jej z młotka w tym miejscu
żartowałem!!!!!!!!
ale nie wiem co mam ci odpowiedzieć .

U mnie po 3 a przed 4 (rys.poniżej) jest jeszcze zielona lampka z symbolem haka i zapala sie (migajac) podczas włączania kierukowskazów.

Pozdr.

WESOŁYCH ŚWIAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bast

...a ja dzis zgasilem 16-ta

nr 1 to nie awaria automatu tylko tryb awaryjny... to różnica.

pozdr.