| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-12-25 02:13:16 he! ja do chwalenia pierwszy!
dostalem: troche fajnych ciuchow, kosmetykow, portfel jak sie patrzy, komplet wiertel tytanowych, pare jeszcze innych rzeczy... nie dostalem nowego samochodu a najfajniejszy prezent to jeszcze u Ilony w brzuchu no ta, o kopertach nie wspomnialem... a ciuchy to chyba std: kurtka, skarpety, boxerki, koszulki i koszule Goral: ja w marcu [ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2003-12-25 12:01:25 ] |
Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2003-12-25 18:46:27 To ja też sie pochwalę... dostałem: - ciuchy (koszule, bileiznę), - wymarzony kalendarz A-4, - elegancki zegarek "Kazio" (taki do garnituru), - zgrzewkę maślanki + kufel, - i trzymajcie się mocno!: WYPASIONĄ deskę.... (z tych z górnej półki) - ale będzie jazda... ... tym bardziej, że jest to deska do .... ... prasowania.... Jak juz przestaliście się śmieć - to Wam powiem, że zawsze chciałem miec porządną deskę do prasowania - serio!!! - myślcie co chcecie - ja tam się cieszę... a jeszcze dziś od osobistej teściowej "kopertę" |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2003-12-25 21:54:45 |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-12-25 22:07:46 a ze spytam Goralu... pochwalisz sie, jak bedziesz wiedzial, co tam za niespodzianka bedzie??? Teraz do pary chyba syn by sie nadal... nie? |
Franc SYMPATYCZNY GOŚĆ była 2107, teraz Gol ... Gdańsk | 2003-12-25 23:40:41
To masz wypasiony snowboard, podrasowany o żelazko |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2003-12-26 00:13:30 Adaś, to ma być niespodzianka do końca... również dla mnie. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-12-26 00:21:12 a chyba ze tak. W kazdym razie - raz jeszcze gratulacje!
to byl plodny rok |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-12-26 13:13:04 No właśnie, to ja też przyłanczam się oczywiście do gratulacji
A podobno mamy niż demograficzny. Ja tam jakoś w to nie wierzę PS. Góral, a naprawdę nie jesteście ciekawi co żeście zrobili? Ja w takiej sytuacji to bym chyba nie wytrzymał i bym sprawdził [ wiadomość edytowana przez: mily_byd dnia 2003-12-26 13:31:28 ] |
Bartek-Lodz SYMPATYCZNY GOŚĆ 2xLancia Kappa 3.0 V ... Łódź | 2003-12-26 17:50:11 Ja niestety głównie dostałem kase |
Resor SYMPATYCZNY GOŚĆ Gdynia | 2003-12-26 19:30:07 Witam po swietach!Ja dostalem :
-koszule -perfum -maszynke do golenia -sztyft -pare zlotych -kurtke i bluze ale najlepszy przent dala mi moja ladna slizga mi sie sprzeglo (a wymienialem je 16 tys km temu!!!w slynnym warsztacie przy ul.HYNKAAAAAAAA szczesliwego nowego pozdrawiam |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2003-12-26 19:56:18 Bo żeś chłopie zarzynał na zlocie to sprzęgło A ja dostałem: -majty; -termos; -kalendarz z amerykanskimi autami z lat 50tych; -ksiazke; -poduszke; -podrecznik do hiszpańskiego. Nieźle.... |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-12-26 20:12:24 Aha, ja jeszcze przy tej okazji mógłbym pochwalić się o jeszcze jednym ciekawym prezencie. Wprawdzie to nie na święta, tylko jak były mikołajki 6.12. Tradycyjnie w klasie była zabawa z okazji mikołajek, że każdy losował jedną osobę z klasy i jej kupował prezent. I akurat ja dostałem książkę pod tytułem, uwaga: "MŁODOŚĆ - MIŁOŚĆ - SEKS" + jajcarski kubek z przedstawionym wizerunkiem pewnych części ciała Pewnie tak z przekory, bo zdecydowana większość osób (podobno!) miała już ten pierwszy raz i w ogóle większość chłopaków interesuje się laskami i odwrotnie. Ja z kolei przy tym tak stoję z boku (bo się wstydzę PS. Jeszcze sprostowanie dla Piotra Kraków - ja na szczęście do tej większości co miała ten pierwszy raz się NIE ZALICZAM! |
Resor SYMPATYCZNY GOŚĆ Gdynia | 2003-12-26 22:11:56 Leszek jak od takiego szalenia jak na zlocie zarznolem sprzeglo ktore ma 5 miesiecy (na codzien zdaza sie ze jezdze normalnie |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-12-26 22:41:53
hehe, Mily, chwal sie tez.... nie ma jak wyobraznia.. oni by pewnie chcieli miec "to" za soba.... |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-12-26 23:32:05 Ja tam nie lubię ściemniania dla zaimponowania komuś. Co do kolegów, to w sumie też nie chce mi się wierzyć, ale czy ja wiem... W sumie dużo jest takich osób "do przodu", więc nie wiem co mam o nich myśleć.
Aczkolwiek co do własnej osoby - mówiąc całkiem poważnie to zapewniam, że ja tego jeszcze nie przeżyłem, bo przecież w tym wieku to jeszcze nie ten czas. A niepoważnie mogę dodać, że jakbym w tym wieku coś takiego robił, to przecież Pioter_Kraków by mógł się zainteresować i bym miał kłopoty |
Bartek-Lodz SYMPATYCZNY GOŚĆ 2xLancia Kappa 3.0 V ... Łódź | 2003-12-26 23:53:22 Ciekaw jestem w jaki sposób miałby się tym zainteresować i jakie mógłbyś mieć kłopoty, ewentualne kłopoty to by miała twoja koleżanka jeżeli miałaby skończone 18 lat. A tak póki ty i twoja koleżanke będziecie nieletni to władze mogą wam naskoczyć.... (oczywiście do niczego nie namawiam) ale uważam, że stopień edukacji seksualnej w naszym kraju jest tragiczny, chociaż patrząc na stopień tejże edukacji i poziom nastolatków w Angli to uważam, że Polska źle nie wygląda. A z drobnych ciekawostek - moim nauczycielem W-F'u w szkole średniej był bratanek naszego słynnego seksuologa Zbigniewa Starowicza a nazywał się Lubomir Lew Starowicz. |