Video z rajdu mera i studenckiego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zapraszam na video z rajdu mera w tychach oraz rajdu studenckiego w gliwicach.
- dlugosc okolo 6 min. (w tym 4:30 mera, 1:30 srs),
- objetosc 50MB
- codec divx, adpcm

pobierz plik

maxi wypas wiecej takich filmików

Uwielbiam filmiki z KJSów. Są nieraz ciekawsze od tych z RSMP.

swietny filmik ..ale niemam dzwieku-tak ma byc

Ja mam. Fajna fota arono. To ty???

po raz kolejny potwierdza sie wielki talent mounteza do montazu filmow!!! super!!! czekamy na filmik ze zlotu 21.12 ) oby tez trwal troche czasu bo jest to mile dla oka!!!
pozdrowionka

Cytat:
niemam dzwieku-tak ma byc

zdecydowanie nie ma tak byc,
dzwiek powinien byc bez problemu...

Cytat:
maxi wypas

przyznaje ze tym razem rafalmaxi gra glowna role,
podobnie nie brakuje czarnego CC z numerem 16

Cytat:
2003-12-25 12:44:04, Strongi pisze:
Ja mam. Fajna fota arono. To ty???

jaka moja fota

Mountez gratuluje.
Jestes naprawde coraz lepsiejszy w te klocki....
Prawie dorównujesz bmw m power klub - mysle ze ejszcze 3 - 4 klipy i bedziesz od nich lepszy !!!!!

Nawet melodia wchodzi w ucho.

Brawo Swietny filmik, swietny montaż tez bdb. Tylko soundtrack potwornie męczący, jedyny zły punkt filmu, ale ogólnie tak trzymaj..

Zajebisty ! jak zawsze zreszta w wykonaniu Mounteza ! Respect

Jak zwykle świetny kamerzysta i mountarzysta

Film bardzo fajny. Tak trzymać. Czekam na więcej. Pozdrawiam Vad

film poprostu super,jestem pod wrażeniem!!! wielkie dla widynka i mounteza(nie wiem czy dobrze napisalem,sory jak by co!) Oby więcej takich filmików!!!

Witam,
ściągnołem już film, ale jak odpalam to głos jest a nie ma obrazu, napewno nie mam jakiegoś codeka, szukałem w necie ale nic nie moge znalezc, może by mógł ktoś coś podżucić jakiś sznurek do ściągnięcia odpowidniego pliku,

z góry dzieki

Chrostek

najprawdopodobniej chodzi o adpcm

ja jestem świeżo po reinstalacji systemu... film mi chodzi elegancko, a jedyny kodek jaki zainstalowałem, to divx 5.11

poczekajcie podniose szczene z podlogi... ok juz dobrze rafalmaxi jest niesamowity(scena z civicem) a oprocz tego muontez i widynek sa mistrzami ( poprostu niemozna nie docenic umiejetnosci ) .

mam tylko jedna prosbe nie dymcie mnie jak sklece filmik ze spotu w krakowie bo bedzie to moj pierwszy filmik...

Cytat:
2003-12-26 23:52:36, dejta pisze:
a oprocz tego muontez i widynek sa mistrzami ( poprostu niemozna nie docenic umiejetnosci ) .

hmm, moje zasługi w tym klipie są żadne (tylko trochę kamerką kręciłem-ze średnim skutkiem). brawa dla mistrza ponownie

filmik spoko zgadzam sie ale nie dlatego ze jest swietnie zmontowany tylko dlatego ze kierowcy wykazali sie niezlymi umiejetnosciami. a nie wiem naprawde co widzicie takiego wspanialego w montazu. zapraszam na www.mpwr.prv.pl i porownajcie montaz a wtedy sie wypowiedzcie