Kierownica ABARTH-a

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
mam pytanko ma ktos moze jakas fotke takiej kierownicy??a moze lepiej kierownic bo pewnie pare ich bylo

Na szrocie jak sie wyjezdza na Wawe (w krakowie) jest/byla kierola abartha za 150pln A czy jeszcze jest to nie wiem

Pozdro

jest też kierownica abartha ale nie znam ceny na ulicy rybianki w sklepie z częsciami do fordów

Kosa131 u siebie w profilu ma zdjęcie kiery od abartha

w przemyślu wiem ze ktoś mial do sprzedania tylko nie wiem kto i za ile zresztą nie chciało by ci sie jechać chyba do przemyśla,ale to było dawno,gdybyś napisał wcześniej pozdro!!!

A co to jest za kierownica? Kania ma chyba taką w kancie. Widziałem w kilku autach taką i podoba mi sie.

dzieki za info ale ja jej niechce kupic tylko zobaczyc
ale jezeli sa jeszcze te w krakowie to sobie oblukam je na zywo po weekendzie

Ja mam w autku cos takiego

ja bede miał cos takiego....

ladne te kiery
a jeszcze jedno wie ktos moze co to za kiera jest i z jakiego modelu pochodzi??

Ponawiam pytanie: Co za kierownice ma m.in. Kania (można ją zobaczyć w the tragedy on the gravel). Strasznie się na taką napaliłem, ale nawet nie wiem o jaką pytać.

vader na allegro sa podobne do tej co ma kania
kierownica 1

kierownica 2
te dwie sa chyba najbardziej podobne.

THX PG za linki, obydwie fajne ale mi chodzi o dokładnie taką samą. Jeśli ktoś wie co to za kiera to niech napisze. Z góry wielkie dzięki

czy montujac taką kierownice , rzeba miec jakies atesty ? czy musi to byc montowanae w serwisie czy moze mozna samemu ja zamontowac

Cytat:
2003-12-27 17:19:07, ciupu pisze:
czy montujac taką kierownice , rzeba miec jakies atesty ? czy musi to byc montowanae w serwisie czy moze mozna samemu ja zamontowac

Heh to nie przyciamnianie szyby. Sama kierowinica i naba powinna miesc atest (czy jakis papier) bez niego chocbys ja montował w NASA to sie moga w czasie kontroli/przegladu przyczepic.

A tak przy okazji kierownic, Orientujecie sie czy naba od Uno bedzie pasowala do FL, wypatrzylem dosc tanio na Allegro i nie wiem czy brac a sprzedajacy nie ma zielonego pojecia czy spasuje.

Wiec nei bedzie pasowac.
uno = cc = elegant

Fl pasuje chyba pod starsze widzialem wiele kantów z kierami od malca.
I teraz cos jeszcze Fl = vw garbus sprawdzone dwukrotnie