Pogrzeb radyja??!!??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dobry, mam poważny problem, bo gdy odpalam poldolota mojego(czerwony 3,5l 1 alufelga z przodu od str. kerrowcy, czyli mnie itp. bajery) to nie gra mi radyjo.Nie wiem co zrobić. W WAS MOJA NADZIEJA!!!!!!!!

No ja sie nigdy z czyms takim nie spotkalem, niestety nic nie moge poradzic, ale moze jakies zwarcie ja bym wyjoł radio i podłaczył od poczatku wszsytko chyba ze tak robiles

Może je włącz??

Cytat:
2003-12-26 11:12:01, Anonymous pisze:
dobry, mam poważny problem, bo gdy odpalam poldolota mojego(czerwony 3,5l 1 alufelga z przodu od str. kerrowcy, czyli mnie itp. bajery) to nie gra mi radyjo.Nie wiem co zrobić. W WAS MOJA NADZIEJA!!!!!!!!

Zwarcie na bank ale ktoś kto pisał ten post też nie jest w 100% sprawny

No pewnie po tym co tam wystukał to możnaby tak stwierdzić!

Też Wam się wydaje że tan coś nie z tej bajki?

moze mu sie sniło cos i nagle sie obudził, i napisał to tu

Sorry ja jestem dzis na kacu ale czytam to to co napisał i nic nie rozumiem co czerwony 3,5l 1 alufelga o co to chodzi

Ja też mam kacyka bo wczoraj były chrzciny alr gościa który to pisał to chyba jeszcze trzymało

albo pisał po pijaczku bo z tego co wynika to masaja

Znaczy ja nie widze zwiazku kolor auta i te 3,5 l i 1 alufelga chyba ze mu na mase wchodzi ta alufelga i jest zwarcie to moze juz sie wydawac bardziej sensowne a czerwony 3,5 to może bezpiecznik

A co te 3,5 oznacza?

może Ampery

No jak ma 3,5 amperwoy bezpiecznik to już wiemy dlaczego mu radio nie gra

No patrz i nie mógł od razu napisać jasniej a nie my tutaj musimy rozszyfrowywać tą depesze

Musisz w tylnich kołach wywiercić dziury, tak żeby felgi były na 5 śrób. Wujek mi tak zrobił i zadziałało

Widzę że strona zrobiła się popularna. Szkada że tylko takie posty są w stanie wypocić

mi sie wydaje ze te 3,5 to jest pojemnosc silnika, gosc dal jakis silnik co kupe pradu bierze i na radio nie starcza A widzieliscie kiedys samochod z jedna alufelga??

Cytat:
2003-12-26 19:25:32, Slavex pisze:
A widzieliscie kiedys samochod z jedna alufelga??

Jasne jak mu reszte ukradli albo pogubił

co za duren kradlby 3 alusy?? jak juz to odrazu 4