Kupic??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam okazje kupic za 450zl poldka z gazem z 1989roku pordzewialego na chodzie kupic??

sama instalacja to koszt 1200zł..zobacz przebieg i posłuchaj jak chodzi( a najlepiej przetestuj- i pedał do podłogi) jak masz okazje zobacz jak wygląda podwozie... blacharka to koszt 150 zł za jedne drzwi to samo do każdej innej częsci karoserii( jeśli masz zaprzyjaźnionych blacharzy to możesz zjechać nieco niżej) ogółem ciekawa propozycja- warta rozwarzenia!!

Myśle że jest to rewelacyjan okazja!! Jeśli instalacja gazowa jest w pełni sprawna i jest wbita w dowód to bym ię nawet nie zastanawiał!! Bo za samą instalaecje używaną bez wbicia w dowód zapłacisz ok 500zł!! A tu całe autko i to w dodatku na GASSSSS!! Bierz i nie patrz na wygląd zewnętrzny!! gdybyś zobaczył mojego fiata pół roku temu to byś powiedział że to nie to auto bo miał dziiury na wylot w drzwiach a cała regeneracja zajęła mi tydzień roboty typowo amatorskiej!!

oto jego zdjecia jak widac blacha jest fatalna i lakier oryginalny:

Jak widac prawego progu wogole nie ma ale sprzedawca dodaje gratis nowy

Wiecie prawdopodobienstwo ze zostanie w nim ten 1,5 jest jak 1 do 100 planuje wlaozyc 2,5 conajmniej

Pokoszony mocno... ale skoro Halas radzi....

Instalacja sama w sobie trochę warta, polonez w takim stanie - nieco mniej.

Ale kierownica nie polonezowska - a to moim zdaniem niewybaczalne !

Hmm... niezla rzeznia... no ale jak sie nie boisz roboty to mozesz go brac W koncu wszystko da sie zrobic Halas ma juz doswiadczenia dlatego powinienes go posluchac... on juz ma znajomosci na kazdym zlomie w okregu opolski wiec pewnie Ci klapke wlewu skoluje gratis

Roboty sie nie boje bo sam sobie zrobie. A przeciez czesci do Poloneza to za grosze sie kupuje wiec moim zdaniem idealny egzemplarz do uratowania. Dam mu drugie zycie. A ta klapke z checia przyjme

No powiem szczerze że mój fiat nie wyglądał dużo lepiej!! Ale klapke miał!!A klapke to można zmontować bez problemu za grosze na każdym złomie!! Zresztą jak większość części!!A kierownica jest właśnie rewelacyjna!!Ja mam taką samą prosto z malucha!!Eleganco się trzyma i co najważniejsze jest mniejsza niż standard!! Bierz to auto i nawet się nie zastanawiaj!!!

dzwi,blotniki to nic ale jak sie ma rama?

Ja bym kupił zawsze bym cos zabrał czesci ale ja Poldka mam drugiego

nie wiem jak ma sie rama pewnie tez wziala ja rdza ale da sie pewnie zrobic

Cytat:
2003-12-28 00:05:09, Mantagsi pisze:
nie wiem jak ma sie rama pewnie tez wziala ja rdza ale da sie pewnie zrobic

I to masz starszego. Na spotkaniu scigales sie z Manta czy tak?

no ja też bym go wziął!! blacha do roboty ale ogólnie nie wygląda najgorzej( znaczy stoi prosto) bierz GO!!!!!

a ja bym nie bral
to auto wuglada jak poltora nieszczescia.Szkoda pracy wlozonej w niego,zeby po roku sie rozlecial,poza tym wolalbym kase ktora wlozysz w czesci wyskubac od razu i kupic lepszy egzemplarz

Ale jak kupisz to robić będziesz miał co. A jak zrobisz dobrze to się nacieszysz

no właśnie..inni cie pochwalą... bedziesz wiedział co jeszcze może sie sypnąć...same plusy

Jazda bez niespodzianek

ja bym go tez nie bral za te kase mozna kupic cos lepszego

Alan z Gazem??? chyba nie... fakt że zgnity doszczętnie ale m,oże silnik jest jeszcze w dobrym stanie!!- w każdym razie jest to warte zastanowienia!!