Zobaczcie to - fajna przeróbka fabryczna 2110

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zobaczcie to:

Obcięta dupa 2110 jako naczepka - to jedna z przeróbek, którą wypatrzyłem na fotogalerii ladaonline.ru. Dokładnie ta naczepka nazywa się "Passat 350" i pokazano ją w 2002 roku na wystawie samochodowej w Togliatti (to chyba nie ma nic wspólnego z Moskwą???). No ale naprawdę ciekawy tuning firmowy, myślę, że jeden z bardziej interesujących i jeden z bardziej jajcarskich jakie mogą być. Po prostu obcięta dupa 2110 plus dodana do tego przednia burta i jest naczepka już wraz z klapą. Szkoda tylko, że burty są na stałe przyspawane, a nie opuszczane na zawiasach
PS. A tak swoją drogą to se pomyślałem, że jakby ktoś np. miał sedana obojętnie jakiej marki i by miał czołówkę, to niekoniecznie cały wóz do kasacji. Przód na złom, ale dupę może powtórnie
wykorzystać, dodać przednią burtę i prerobić na naczepkę.

Pasowałoby dla mnie kolor podobny

Andrzej, bo dużo egzemplarzy grupy 110 ma właśnie taki kolor. Myślę, że większość jest właśnie szary metalic.

a taką 110 widzieliscie

wow, chciałbym taką!!!

Powiem krótko KOZAK PEŁEN!!!! Chciałbym taka mieć na małe ruchy po mieście i w teren

Owszem Kondrad, wiedzieliśmy i to już dawno. Nic nowego nie pokazałeś i mnie tam nie zaskoczyłeśDodam tylko, że ta przeróbka nazywa się "Piligrim". Oczywiście będzie opis na stronce z modelami, a stronka już niedługo. Naprawdę się sprężam i robię wszystko by to było jak najszybciej.
PS. Hehe, jednak za mną to nikt nie zdąży. Mówię, ja o "Piligrimie" już dawno wiedziałem.

[ wiadomość edytowana przez: mily_byd dnia 2003-12-28 22:12:39 ]

[ wiadomość edytowana przez: mily_byd dnia 2003-12-28 22:21:29 ]

Nasi byli pierwsi

[ wiadomość edytowana przez: Grzesiek dnia 2003-12-29 18:24:27 ]

Nasi byli pierwsi
null

No to Andrzej gratulacje dla Waszych, bo jednak ta co ja pokazałem to jest fabryczna przeróbka, więc Wy zasługujecie na większe uznanie.
Ja kiedyś z resztą też widziałem w Bydzi taką naczepkę, tylko że z Warczyburga kombi.
PS. A czy w praktyce takie naczepki spełniają odpowiednie wymogi (no np. w zakresie bezpieczeństwa, nie wiem, nie znam się), żeby móc je zarejerstrować?

Ta przerobka ladzi 110 nom to sliczniutka (mojej 110 tesh nic nie brakuje ) A co do tych przyczepek nom to nie wiem co napisac ?!?! bo tak sie zastanawiam co ja bym wozila w takowej PSA ?!?! no poprostu nie wiedze jak dla siebie potrzeby posiadania takiej hehehe

Ja tam jednak myslę,że moja żona nie miałaby problemu z "wypełnieniem"takiej przyczepki podczas pakowania sie na wakacje

Hehehhe, co prawda, to prawda. Kobiety bardzo dobrze wypełniają wszelkie przestrzenie

Naprawdę - musze przynać ,ze nigdy nie zapakowałbym tak auta jak moja żona - połowa by się nie zmieściła

Kiedys najprostszym sposobem na zrobienie przyczepki bylo kupno Syrenki Bosto i przeciecie jej w polowie.
Jasiu

Nie pozostaje mi nic innego jak szukać tyłu od 7 i cachu prachu