Gleba

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Jak najlepiej skutecznie obniżyć zawieszenie w poldzie, najlepiej jak najbardziej...

Z przodu klamry na spręzyny a z tyłu najlepiej sklepać resory i już

tył sklepać i dołożyć pióro
przód twardsze sprężyny obciąć wedle uznania

Przez miesiąc wozić teściową

do tego amory gazowki np Koni mozna gumy w sprezyny i kupic mig maga do spawania podluznic jesli przesadzisz

A ja zapraszam do przeczytania tego watku http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=22339&c=0&f=11

No i znowu się dublujemy

pamietalem ten watek bo ja sie o to pytałem

Cichy to jest gość!!! bez dwóch zdań!!!

Cytat:
2003-12-31 01:07:04, sc00by pisze:
Cichy to jest gość!!! bez dwóch zdań!!!

Dlaczego?

no wystarczy żebyś zobaczył zdj jego autka w profilu.. co Ci bede więcej tłumaczył!!

A gdzie ten profil bo coś mi na oczy poszło

jak klikniesz w ten link co podał niżej Wodzu to pojawi sie odpowiedź Cichego na temat obniżania i tam możesz zobaczyć jego autko!!

Moim zdaniem za wysoko podniosl tyl

Moim zdaniem wyglądało by to dobrze ze zderzakiem z tyłu!!

siemkanko tak sie sklada ze przeczytalem tu conieco o sobie a wiec zeby to sprostowac tyl poszedl juz na glebe zderzak juz prawie skonczony

mial wyjechac przed zima ale jednak szkoda mi go w zime katowac na tym sniegu za ten czas zanim skonzy sie zima zagosci 2,0 i uwaga MNIEJSZE FELGI zeby poszedl bardziej na glebe kubelek juz jest zakupiony teraz szukam drugiego i klatki w miare przystepnej cenie

pozdrawiam
Cichy

no i to jest kolejny facet do którego mam pełny szacunek!!

tu nie ma Sc00by do kogo miec szacunku tutaj jest poprostu polonez po lekkim tuningu idzie to tak powoli bo sam musze sobbie to wszystko sponsorowac a ja jestem tylko uczniem

P.S. podam ciekawostke jakby ktos chcial zrobic poloneza naprawde pelen hardcor to mozna go poszerzyc za pomoca reperaturek z Passata sa mniej wiecej tak samo zaokraglone jak w polonezie i rowniez jest tam listwa troche byla by to rzezba ale wierze ze jak ktos chce to zrobi to naprawde ladnie

i do tego taki skromny
Cichy jak pojedziesz nim na zlot to daj znać żebym go przypadkiem nie przegapił!!!