Warsztat we Wrocku pilnie poszukiwany!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie, jestem Nowy, więc się przedstawię. ) Mam piękną Corolkę'93 z której jestem ogromnie zadowolony. Niestety, coś zaczęło podejrzanie pukać w zawieszeniu, chyba z tyłu. No i poszukuję taniego, ale sprawdzonego warsztatu we Wrocławiu... Do serwisu autoryzowanego się boję pojechać ze względu na koszty... Liczę na Waszą pomoc, pozdrawiam.

czesc, moge ci polecic warsztat na rogu ulic Grabiszyńskiej i Hallera (teren stacji BP), naprawiam się u niego od trzech lat

ulica mickiewicza. koło komisu velta. warsztat autobox specjalizacja japończyki. taniooooo.

dzięki za odzew, zapisuję adresy do komóry.))) Pozdrowiania for all.

WOJTEK!!!! Dzięki ogromne, byłem tam wczoraj, nie wiem jakie masz konszachty z panem Z. Kubiakiem, ale po 15 minutach moja korolka wisiała już na podnośniku i była pieczołowicie oglądana. ))) Muszę kupić piastę niestety, ale podobno mogło byc gorzej, bo dźwięk dochodzący z koła mocno zaniepokoił fachowców. ) Jeszcze raz dzięki i pozdrowienia!!

cieszę się że tam właśnie trafiłeś i jesteś zadowolony, ja u Pana Kubiaka po prostu naprawiam i serwisuje wszystkie auta w rodzinie, no oprócz Yarka który jest jeszcze na gwarancji, ale jak się skończy to właśnie tam bede go serwisował