| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Ptaszyna Daewoo Espero 1.5 16 ... Łódź | 2002-10-15 18:05:49 Proponuje dolac, zakrecic, odpalic silnik i spogladac pod autko, u mnie pojawial sie wyciek z pompy wodnej po nagrzaniu.
Pompe mozna kupic za 107 - 150zl. Trzeba niestety rozebrac rozrzad, moze to dobra okazja do zmany paska i napinaczy? |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2003-03-11 09:47:35
No właśnie ... Muszę przypomnieć własny problem, bo niestety ta Poxilina wytrzymała tylko jeden sezon Może ktos ma doświadczenie w sprawie klejenia plastikowego zbiornika w chłodnicy. Czym skleić i czy to wogóle wytrzymuje jakiś sensowny czas ? Czuję, że jednak wymiana chłodnicy mnie nie ominie ... |
jafi Warszawa | 2003-03-11 10:54:37 ale stary post.
To była pomka wodna i przy okazji wymieniłem rozrząd. Teraz trzyma parę miesiecu już bez dolewania. papa |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2003-03-11 11:25:36 Pompa wodna to zupełnie "inna para kaloszy" ...
Ja mam prośbę do kogoś kto już może robił kiedyś naprawę plastikowej części chłodnicy, bo wyciek mam zlokalizowany i na pewno nie jest to pompa wodna. Znalazłem zresztą już "spawacza" do palstiku, który mi to ma zrobić za 30 zł, tylko jeżeli to ktoś robił, to chciałbym wiedzieć jaka jest wytrzymałość takiej "spoiny". A post owszem stary, ale nie jestem zwolennikiwm "tworzenia" ciągle nowych postów. Czasami lepiej coś przypomnieć niż miałoby to zginąć w czeluściach niepamięci |