Albo mi sie wydaje.... (1.01.2004)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...albo pierwszy w Nowym roku mam zaszczyt zlozenia wszystkim tutejszym bywalcom wszystkiego najlepszego, zeby wasze samochody doczekaly sie conajmniej 900, a najlepiej 1.4T centralnie, niech paliwo tanim bedzie, a wasze samochody spalaly jak najmniej

przyłączam się do tych życzeń.

ja również
Pozdro

lepiej w slowa nie mozna bylo tego ubrac
rowniez sie dolaczam

ja takze juz koncze imprezke.
wszystkiego najlpeszego zycze wszystkim, ktorzy to czytaja!

Ja tez sie dołaczam. Niech koła się kręcą a drzewa umykaja bokiem. Pozdro

No i ja równiez, przede wszystkim spałenienia marzeń!!!!!!!

Nie bede gorszy, rowniez wszystkiego najlepszego!!

wsumie nie mam fiata ale rowniez dolaczam sie do zyczen

pozdrawiam
Cichy_Polonez

a ja zycze wszystkim dużo zdrowia bo to chyba w życiu najważniejsze

Ehhh wstałem ....
Cały czas ktos dzwoni z zyczeniam iwiec i wam złoże.
neichaj wasze auta będa coraz szybsze .... Paliwo 100 oktanowe w cenie oranżady , A silki 1200 w malcach były normalnoscią.

Do Kanciastych zyczenia coby wasze kanty były jesczze szybsze . i zebyscie przekroczyli magiczny punkt 2.0

hehe, jak dobrze wstać skoro świt, hehe, choć głowa jeszcze ciężka ale trzeba się cieszyć new rok mamy - wszystkiego o czym mażycie koledzy wam życze, aby kolejny rok upłyną w takim miłym gronie

hmmm... ja tez sie obudzilem ale dla odmiany to mi cos w glowie dzwoni mam nadzieje ze zaraz mi przejdzie
ale rowniesz przylaczam sie do wszystkich wczesniejszych zyczen i zycze wam rowniez zeby troche tych 650-ek zostalo bo nie bedziemy pamietac jak ten silnik wygladal w oryginale jeszcze raz wszystkim wszystkiego...

Przyłaczam sie do zyczaeń noworocznych, niech moc koni mechanicznych bedzie z wami i niech ciągle jej przybywa.
PS. Tak dla odmiany u mnie kilka cm sniegu

Tez skonczylem zabawe przed chwila. Oby nadchodzacy rok byl dla nas jeszcze lepszy, zeby auta sie nie psuly a frekwencja na zlotach caly czas sie powiekszala

wszystkiego dobrego dla wszystkich... nie mam sily pisac duzo....pozdro )

Wszystkiego najlepszego w nowym roku 2004

Wszyskiego naj majsterkowicze i dłubaki!! Niechaj paliwko z kranów sie leje, konie machaniczne w silniku a nie potrawie biegają, a masze kochane Kobiety cierpliwymi będą na Nasze samochodowe wybryki!! Auta niechaj sie nie psują a sponsorzy kasą zalewają. Życzę powodzenia tym którzy w rajdach sie parają, niechaj do mety zawsze docierają, pucharki niechaj na pułkach wyrastają. Pozdrawiam wszystkich fanów 125p i 126p!! Cze!!

chlopaki ja wam dopiero teraz skladam najserdeczniejsze zyczenia noworoczne bo wczesniej nie bylem w stanie.... bylem troche ululany

Lepiej puzno niz wcale
Wiec i ja sie dolaczam do zyczen Noworocznych i niech wam nie przychodzi do glowy zlomowac Maluszkow bo to juz niedlugo bedzie samochod unikat hihihi