Zima dala o sobie znac, malec rozwalony.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!!
Wlasnie wrocilem do domciu, no i jestem bardzo wkur... Jechalem sobie i wyjechal mi jakis palant, skur...nawet sie nie zatrzymal, i mialem wyjscie albowjechac w tego huja albo w slupa, i wybralem slupa nie wiem czego moglem mu przypakowac, teraz zaluje, moze bym schamowal jakbym mial opony zimowe a mialem je tylko stylu i tak jedynke wbilem i zwolnilem bo gorzej . Wpierdzielilem sie w slupa elektrycznego przodem centralnie. No i maska poszla w gore, zderzak, pas przedni, nie jechal szybko bo ja wiem moze ze 20kmh ale to wystarczylo. Kola troche ocieraja ale da sie skrecac, podszybie leciutko od zakmka sie wgielo, no i co dziwne nie mam sprzegla, pedal jest opuszczony nie wiem czemu, biegi sa ale nie ma sprzega. Lampy cale, no i teraz wielkie pytanie do was:
Pomozcie mi ile moze kosztowac pas przedni, ile maska, zderzaki no i co jeszcze moglo pojsc, czemu nie ma spzegla?? malowanie to maly problem bo kolegi ojciec mi to pomaluje, ale pas trzeba nowy jaki koszt?? maska uzywana ile moze kosztowac?? no i z czym moge sie jeszcze liczyc, co moze byc jeszcze do wymiany przy takim uderzeniu??
Pozdrawiam i kurna jestem wkur...

pewnie ci linka spadła z pedała , a części grosze gorzej z robotą w 500 stówkach się zamkniesz

Pojechalem do zakladu i powiedzieli mi 800zl tak rzucajac okiem, i w tym maska uzywana. Po ile u was biora od elementu za malowanie bo u mnie 200zl

tak mniej więcej biorą wszędzie chyba że masz znajomości
nie martw się będzie dobrze

uzywana maska okolo 50 zl.Ale z tym 200 zl od elementu to przegiecie.Nie masz znajomego co by to zrobil?w sumie to element dochodzi nawet do 350 zl.Poszukaj wsrod znajomych moze kogos znajdziesz.

Cytat:
Pomozcie mi ile moze kosztowac pas przedni, ile maska, zderzaki no i co jeszcze moglo pojsc, czemu nie ma spzegla?? malowanie to maly problem bo kolegi ojciec mi to pomaluje, ale pas trzeba nowy jaki koszt?? maska uzywana ile moze kosztowac?? no i z czym moge sie jeszcze liczyc, co moze byc jeszcze do wymiany przy takim uderzeniu??
Pozdrawiam i kurna jestem wkur...

Za przedni pas, dwa blotniki, podloge bagaznika oraz klape zaplacilem 160zl. Blachy pospawal mi kumpel, a pozniej poszedl do lakiernika....Mysle, ze jak kupisz elementy rzemieslnicze (musisz sie liczyc z tym, ze przendi pas bedzie wezszy o jakies 5cm od fabrycznego co mailo miejsce u mnie) to rzem z robota powinienes zmiescic sie w 600zl z lakeirowaniem.

Pas w sklepie - 58 do 75 zł, od EL jakieś 120 zł, zawsze możesz wyciąć z jakiejś skorupy i nie wezmą za to więcej niż 20 zł. Pas od rzemieślnika rzeczywiście jest węższy, ale tu z całym szacunkiem do Pana Żurawia... nie 5 cm a 5 mm i to by się zgadzało.

Maska na złomie 25 zł.

A z tym malowaniem za 200 zł to "delikatne" przegięcie, bo za 400 zł całego malucha pomalujesz.

Milem to samo rozbite.
600złwyszło przy czym mój lakier jest dosc nietypowy stad 100 zł ekstra.
Klapa uzywka a nadkole i pas nowy ....
u mnie bierze po najomosci bo wujek ...

A mam jeszcze jedno pytanko, nie wiecie gdzie moge dostać taki zderzak jak mam na foto w profilu oczywiscie przedni i ile moze taki kosztowac??

www.spoilery.of.pl
Thomas tnt z łodzi taki sam ma ...