Czy to się nadaje????? co o tym sądzicie ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ktoś z was tego używał ?? tu jest link
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=19397690

piszcie co o tym sądzicie moze ja bym swojego popsiukał bo mam miejsce gdiz erdza jest widoczna

[ wiadomość edytowana przez: trombocyt dnia 2004-01-02 18:19:14 ]
[ powód edycji: poprawiłem na aktywny linka :-) ]

no to to Ci raczej nie pomoże!!
co do zabespieczenia w ogóle tym środkiem- myśle że bitexu nic nie zastąpi!!- nie mam przekonania do takich środków!!

nie! mnie to nie przekonuje

to znaczy nie przekonuje cie to co napisałem czy możliwości tego środka?? bo mi on przypomina telezakupy mango!!!

Bitex RULEZ!!!!!!!!! a nie jakieś podróby.

Cytat:
2004-01-02 23:04:40, sc00by pisze:
to znaczy nie przekonuje cie to co napisałem czy możliwości tego środka?? bo mi on przypomina telezakupy mango!!!

mnie tez

Tak to jest idealnie tak jak w Mango tylko że nic nie dorzucają Gratis!!

gratia masz ferme kornikow

Ja w to nie wierze...

Ale te 20zl moglbym wydac zeby zobaczyc co to za cuda...

Zawsze mozna potem tego uzywac w obronie wlasnej...i po oczkach jakiemys dreskowi dac...

To fakt nie jest to zawrotna suma ale może jeden na początek

20zł = 6l benzyny= 40km (przy spalaniu 15l na 100km- wiec przy pedale gazu wciśniętym w podłoge)- jak dla mnie wybór jest prosty- sprawdzona benzynka a nie jakiś badziewny środek Bitexu i tak nie przebije!!!

Tak liczac to mam zestaw w McDonaldzie i jeszcze kanapke i pelny zaladek Choc mysle ze bym tego nie kupil. Pewnie ma zapas z TVMarketu i Mango bo Klaudiusz psiknal sobie przez przypadek na twarz i mu snickersa zakonserwowalo

Cytat:
2004-01-03 21:04:30, Ali-En pisze:
Tak liczac to mam zestaw w McDonaldzie i jeszcze kanapke i pelny zaladek Choc mysle ze bym tego nie kupil. Pewnie ma zapas z TVMarketu i Mango bo Klaudiusz psiknal sobie przez przypadek na twarz i mu snickersa zakonserwowalo

no bo ten srodek to nic innego jak szprajt

Cytat:
2004-01-02 17:36:35, irekg pisze:
ktoś z was tego używał ?? tu jest link
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=19397690

piszcie co o tym sądzicie moze ja bym swojego popsiukał bo mam miejsce gdiz erdza jest widoczna

[ wiadomość edytowana przez: trombocyt dnia 2004-01-02 18:19:14 ]
[ powód edycji: poprawiłem na aktywny linka ]

a moze po prostu papierek potem odrdzewiacz i zaprawka ( zapyłka) a jakie to miejsce ( mam taki srodek specjalny i jak do tad nie zawodny - kortalion-

a jakie to miejsce?

No ja nie wiem wiem ze widziałem cos takiego jak Fluidol i tez jest w sprayu i kosztuje z 5 zeta taniej wiec nie wiem, wiem ze Dura Shine do lakieru reklamowany w Mango był zajeb...y i szkoda ze nie moge już go kupić

Ja po wymianie progów w trucku miałem ten komfort że znajomy który się tego podjął udostępnił później swój garaż, kompresor i pistolet. Wypsikałem w progi dość sporo Bitexu - z tyh dziur montażowych lało się jeszcze przez kilka godzin... Na zewnątrz też pomalowane Bitexem i zgodnie z przedmówcami stwierdzam - Bitexu nic nie zastąpi