| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Michal_Krakow SYMPATYCZNY GOŚĆ Lda 21072 Kraków | 2004-01-02 23:22:40 Witam ja w nowym roku tez mialem konterole drogowa i nie powiem bo doczepili sie do braku homologacji na gasnicy ale szukali przez to ze jak twiedzili po piwku bylem Ps A moze ktos mial dokladnie 0.2 promila wiec moje gratulacje |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-01-03 00:27:57
A ile czasu minęło od spożycia przez Jasia do pomiaru? |
pawel_krakow | 2004-01-03 00:38:31 Myslę,że jakies pól godziny więc powinno cos wykazać.
|
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-01-03 00:48:49 Jeśli jadł dużo i tłusto to może jednak za szybko go zmierzyliście. |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-01-03 02:09:24 Heh mnie osobiscie zdarzalo sie jechac po 2-3 piwkach, ale to stare czasy jeszcze maluchem i do tego rzadko... ale teraz juz na szczescie zmadrzalem i jakikolwiek alkohol = piechota. Nie ma co ryzykowac, zreszta sam jestem wrogiem jazdy na podwojnym gazie i popieram surowe kary za promile, wiec samemu trzeba dawac przyklad P.S. ALKOHOL SZKODZI ZDROWIU (NIE TYLKO KIEROWCY) !!! |
soop SYMPATYCZNY GOŚĆ PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2004-01-03 09:22:21 Wiadomo - to zalezy od wielu czynnikow.
Za dawnych, glupich czasow zdarzylo mi sie nieprzyjemne dmuchanie w balon. Wypilem : pol piwa, pol szklanki zubrowki z sokiem jablkowym - tak mocniej rozmieszanej (bezwzglednie polecam), pol szklanki szampana, pol kieliszka wina i jeszcze pol piwa. Jakos tak pamietam wszystkiego po polowie bylo Oczywiscie czulem sie zupeelnie trzezwiutki, ale jakbym mial powiedziec realnie ile mam we krwi to obstawialbym na jakies 0,3 minimum. Od czasu spozycia minelo jakas godzinka. Mialem kontrole - pomijam juz kompletnie glupia jej przyczyne. Dmuchalem w elektroniczny alkomat (podaje z dokl. do 0,1 o/oo). Policjant pyta: "pil pan"? Mowie: "nooooo...pol lampki wina" I wykazalo mi....0.0. Smieszna byla odpowiedz policjanta "no widzi pan, mogl pan drugie pol dopic..." W sumie jednak oduczylo mnie to siadania za kolkiem w stanie "niepewnym". Male piwko - owszem, ale nic wiecej. Jeden promil wchlania sie srednio 6 godzin. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-01-03 22:54:11
oooooo, czemus sie nie pochwalil??? ciekawym, ile mialem po imprezce..... pomrocznosc jasna???? |
-VoDz- SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Białystok | 2004-01-03 23:09:33 W woli scislosci bo niepamietam mozna kupic alkomat samemu i jezeli tak jaka cena czy nie przypadkiem 150/200 zeta? |
Michal_Krakow SYMPATYCZNY GOŚĆ Lda 21072 Kraków | 2004-01-04 11:22:43 w kwestii scislosci mozna kupic ( podobno ) za 200 pln alotest ale najpierw trzeba go sprawdzic Kumpel po wypiciu okocim mocne duszkiem prawie, dmuchnal w takie swojskie urzadzonko i wykazalo mu 9 prm Pozdrawiam nawroconych po kontroli drogowej a takrze tych co po przeczytaniu paru zdan sami wyciagna wnioski !!! NIE PIJCIE JAK PROWADZICIE ----ZBYT DUZO SIE ROZLEWA |
magik vw golf mk2 Dąbrowa Górnicza | 2004-01-04 11:46:47 hmm....
mnie się zdażyło mieć ponad 0,2promila - bodajże przy pierwszym podejściu 0,28, a przy kolejnym 0,26. czyli tendencja spadkowa. wtedy mówiłem sobie, że mogłem poczekać jeszcze z godzinkę, a teraz po imprezie, to mówię sobie:"Jak chciałeś pić, to za... na nogach" mądry Polak po szkodzie |
Michal_Krakow SYMPATYCZNY GOŚĆ Lda 21072 Kraków | 2004-01-07 11:25:18 NIE jest tak jakby sie wydawalo, ze jezdzimy na drugim gazie ja sie czulem calkiem dobrze a kilkudniowy SYLWESTER dal w efekcie taki a nie inny wynik na alkotescie
Jak bym wiedział ze jeszcze nie wszystko przerobił moj organizm nie wsiadalbym za kierownice W sumie to minelo okolo 15 - 20 godzin od ost kielicha hi hi Ale to zbyt wczesnie Ps Cóż zawsze mogłem pojechać wcześniej i uniknąłbym kontroli hi hi POZDRAWIAM Michał |