AUDIO w Corolli!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupiłem nową Corollkę i ciekawi mnie kto produkuje radioodtwarzacze CD z napisem TOYOTA???!!!! Sprzęt spisuje się bardzo dobrze, ale..zżera mnie ludzka ciekawość!!! Czy jest mi ktoś w stanie odpowiedzieć???Nie odsyłajcie mnie do ASO - bo tam tyle wiedzą co zjedzą

99% pewnosci, ze to "Fujitsu Ten".
Szkoda tylko, ze w toykowatych radiach sa zlaczki inne inz ISO...

Panasonic, a jak

Qrcze, zaczyna sie wyliczanka... Kto bedzie wiarygodny??!!!
Dla nastepnych wyliczających - uprzedzam, ze napewno to nie CLARION - odpowiedz dostałem mailem z wiarygodnego źródła

W nowych Korolkach nie wiem na pewno.
Ale wszystkie Yarki, a Korolki ze starszej generacji, maja Fujitsu.
Spodziewaj sie, ze masz to samo. Radyjka takie sa skladane na
czesciach: Nec, Nakamichi, Sanyo, Sony, Panasonic. Gdyby Toyota
raczyla dodawac do takich radyjek jeszcze dobre glosniki, to byloby
milo...

Ja też obstawiam Panasonica. W końcu chłopaki dogadali się co do Toyota Panasonic F1 Team, w reklamach TV sprzęt Panasonica reklamuje bolid F1 produkcji Toyoty, to i pewnie wzajemnie zaoferowali sobie jakieś sensowne zniżki na własne produkty.

Ale to na 99%, bo nie widziałem, a ASO faktycznie myli się w zeznaniach. Z drugiej strony, to nie ma znaczenia, kto robi. Jedyne co mogę CD zarzucić to brak współpracy z mp3 oraz BARDZO rzadkie (ale jednak) przeskakiwanie podczas jazdy na wybojach - narzekam, bo jak z MiniDiskiem nigdy mi się to nie zdarzyło

Tak z czystej ciekawosci pytalem w TMP, powiedzieli mi ze PANASONIC, ale dotyczy to wylacznie nowych Korolek i podobno
tylko Korolek.

Był juz taki temat (zresztą mój).

Nazywał się "radio w nowej corolli" chyba.

IREK- masz racje to w 99 i ja jeszcze dokładam 0,9%, że to Fujitsu!!! Dziękuję wszystkim za wypowiedzi

Nie ma to jak penosc siebie w kazdej sytuacji

Jackal + MaciekB: zwracam honor !!

Pozdr.