MotoNews.pl

Ujebac rece przy samej dupie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
patrze sobie na matrixa w multikinie wychodzimy zmagda tam kurwa besti nie ma !!!! zajebali!!!! ale patrze na wprost kilkaset metrow dalej STOI ide szyba wyjebana zamek rozwalony ale nie weszli przez niego , stacyjka zniszczona

okazalo sie ze odpalili na druty ale nie umieli zerwac blokady wiec zostawili ale straty dosyc duze wwrrr jaki jestem wqrwiony!!!

Co za gnoje!!!! Moze to jakas moda na niszczenie opli ja nie wiem zajebac tylko takich
Wspolczuje ci bo wiem jak to boli, kiedys chcieli ukraasc mi Cinquecento ale na szczescie tez sie nie udalo...
no co za gnoje no nie

A to qurwa chu... blać. Powybijać jak kaczki takich. Szczęście w nieszczęściu. Zgłosiłeś to na Policję? ( może jakieś odciski palców zdejmą) niech chodz troche utrudnią złodziejom robotę!!!!

Pier....one prostaki (zajebać tylko nic więcej)

policja byla za 2 min za pol godziny przyjechala sledcza z pedzelkami ale nic nie znalezli wiec protokol i pojechali spowrotem
straznik z parkinku widzial ze ktos sie kreci kolo auta i ze awaryjne sie wlaczyly podszedl i widzial tylko jakies rekawice leza w srodku (nie moje) ale poszedl dalej bo nikogo ni bylo a za chwile juz auta nie bylo

straty : mala szyba z tylnych drzwi ,stacyjka i zamek
ukradli : sprite'a ,2 pomarancze , paluszki slone i plecak z ciuchami

zostalo radio za tysiaka panel byl w drzwiach musieli widziec

jak pojechala policja zostalem z takim autem fajny kawalek od domu i co teraz robic laweta troche by kosztowala wiec postanowilem sie za to zabrac mialem moje narzedzia zroboty w bagazniku wiec łomem oderwalem resztki stacyjki z blokada od kolumny a potem odpalilem na druty

To normalnie idzie sie załamać, powybijał bym takich gnoji i tyle!!!

no ładnie Ci się rok zaczął, współczuję

oj disel jak to mowia jaki poczatek roku taki...........
nie chce kaczyc to sie moze nie sprawdzi
a tym wszystkim sk...... to tylko rece upierdo......

...rowniez wspolczuje tobie Diesel jak i setki innym... Oj bieden te nasze Opelki...moze zrobimy jakis odwet na wolkswagenach??

Pozdrawiam

Disel no co tutaj napisać poza tym że kawał skurwieli i tyle ? Współczuje jak tylko moge, mam nadzieje że się kutasy udławili paluszkami

Witam. I chyba nie będe oryginalny, ale powiem tylko tyle - współczuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A co do tych pierdzielonych pseudo złodziei - to nie pozostaje nic innego jak łapy upierdolić.

Pozdrawim i życze jak najmniej takich przykrych sytuacji w tym roku.

Również dołączam się do kondolencji. Wiem jak to Cie musi boleć. Mi pół roku temu włamali się do mojej omesi, zniszczyli cały zamek z klamką, popsuli stacyjkę a że nie mogli odpalić to ukradli radio i wkłady do lusterek. I jak bym ich dorwał to rece i nogi z d**** powyrywał.

GG

Tak ładne chamstwo. Mojemu wujkowi też kiedyś z garażu Starą Corsine ukradli a że była blokada skrzyni biegów to jakoś odpalili i przejechali 2 km na wstecznym dopóki biednej na drzewie nie rozbili

Pare latek wstecz ukradl (bo byl jeden) mi Fiaciora Dukato w Strzelcach Opolskich zlapala dupka strzaz miejska w Lublincu bo mu zgasl i nie mogl ponownie zapalic. Zatrzymali go bo byl im znany gosciu z Wroclawia. Skoro znany to czemu jeszcze chodzi po ulicach Zaj..ac sk..la

ALE WIECIE CO ! TO WSZYSTKO TO PRZEGIECIE... MECOWI WYBILI SZYBE ZA TŁUMIK, MNIE UDERZYL I ZWIAL TERAZ TO , CZEMU W TYM KRAJU NIE MOZNA ZYC NORMALNIE??? TO WSZYSTKO JEST HUJA WARTE. ZLODZIEJE NA KAZDYM ROGU, PRZEKUPNA WLADZA I WSZYSTKO DO DUPY!!! NIE WIEM JAK WY ALE JA ZEBY WYLADOWAC STRES BIORE KILKU STARYCH ZNAJOMYCH I ROBIE AKCJE "DRES" !!! CZYLI NAJEBAC KAZDEGO KTO JEST ŁYSY I MA DRES !!!

WSPOLCZUJE BO WIEM CO TO ZNACZY. MIAŁES CHOCIAZ AC ?

TAA WYRWAC CHWASTA

to co sie w tym pierd... kraju wyprawia to qrwa juz brak slow jeszcze raz ci wspolczuje

pozdrawiam

znam ten ból - można się zagotować

mi jakiś fi...t rzucił kamieniem z balkonu albo czymś rąbnął
efekt - wgnieciona belka w drzwiach nad przenią szybą, zdarty i odpryśnięty lakier do gołej blachy
+ rysy na dachu
dodam tylko że popiuł z fajek, pety czy resztki z obiadu na dachu to niemal warszawski standard - wystarczy zaparkować przed jakimś blokiem
- witaj europo!!!

...szkoda gadać...
człowiek dba pieści a tu jakiś ch... ehhh...

- współczuje i pozdrawiam