Jak bawia sie chlopaki w lodzi . .

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak komus sie kce niech ssie - zobaczcie jak oni nagrywaja zloty idt - tam widac mcqueena jak jedzie w tym zoltym maluchu do tylu ;] no i ja tez tam sie przewinalem ;]
pozdrawiam - milego ssania

http://kolos.math.uni.lodz.pl/~maxx/download/retsat_terytorium_divx.avi

null

czy kogoś poj***** z tym rozmiarem??

mam wreszcie mam .
Szybki serwer nawet ......
Widynek warto !!!!!!!!!!

serwer rzeczywiście bardzo szybki... ale co z tego, skoro jeszcze 1.5 godziny trzeba czekać dobrze, że mam jeszcze trochę nauki

Powiem tyle.
Grafika maxxa miażdzy .
Logo skorpionawparwaione w ruch jest zajebiste.
Zawartosc jak zawartosc nawet fajnie nagrane .....
Ale scorpion m isie podoba najbardziej !!!!!!!!
Ps. Widyn u mnie w niecałe 1,5 godziny weszło na dysk ......

super serwerek ssie jak oszalały rano sobie obejrze..

a czemu nie można ściągnąć FlashGetem np. ??

zaczalem sciagac, troche to potrwa, wpowiem sie jak obejrze

Cytat:
2004-01-06 09:29:52, BadGuy pisze:
a czemu nie można ściągnąć FlashGetem np. ??

Ja własnie flashgetem sciagnąłem

Ściągnęło sie bardzo szybko
A co do materału to szkoda jedynie, że każdmu zadawano praktycznie te same pytania...robiło się to nudne. No i nie pokazywali dogłębniej samochodów osób, z którymi były wywiady.
Ogólnie spoko jak do TV.

no musze przyznac ze niezły material, gagi na koncu tez spoko, ale faktycznie za mało szczegółów jesli chodai o samochody., ogólnie miło się oglada.
i Nawet jest o nas mowa

Troche duży ten plik
Pomysł świetny
W środku troche nudzi
Mało faktów technicznych (nie pokazany swap i gaz)
Końcówka świetna

[ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2004-01-06 18:06:28 ]

bo ani 900 ani maluch na gaz nie przyjeżdżają na zloty. olewają klub.

i jeszcze widać mojego bobka w rdzy i w plastikowych zderzakach jak kręci bąki, mimo "że nie ma benzyny"

" a mówił że nie ma benzyny" akcja była dobra

...sciagnelo mi sie ponad 50%(4h) i nagle error...ze cos tam bla bla zerwalo poloczenie z serwerem...ja wiedzialem ze tak bedzie

Przy takim rozmiarze to jest chyba jakiś pełnometrażowy film, obawiam sie czy nawet jeśli uda mi sie go w końcu zassać to nie będzie on nudny z racji długości. No chyba że ten rozmiar to nie przez długość a przez kompresję lub jej brak.
Transfer ~12,6 KB/s, szacowany czas 8:30 (osiem godzin ofcoz). No ale skoro tak polecacie to spróbuje to łyknąć...

No ja tez sobie juz zdzieram ten filmik (ok 25 kb/s, czas ok 4:30) No cuz pozyjemy zobaczymy co to jest

Jakośc mój drogi jakosc - dorównuje i przewyzsza wiele divxów któr oglądałem.

ja sobie zostawilem wczoraj kompa na noc zeby sciagnal transferki ladne ok 20 kb/s 5 h sciagalo jakos filmiku zajebista.Ogolnie fajnie zrobiony i te wstawki z logo klubowy super!!