| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2004-01-06 18:37:31 Cierpliwosci przy wymianie... ja rzucałem miesem na lewo i prawo bo mi te sruby nie chciały sie odkrecic |
cezariusz Klubowy Weteran AUDI A6 Lublin | 2004-01-06 19:00:36 Ja bym optowal przy wielkosci klucza 9 mm bo z tego co pamietam musialem go troche zeszlifowac chyba ze to byla 10 troche nadwymiarowa
jak kupisz caly komplet napewno dobierzesz ale nie kupuj w syfmarkecie bo ci klucza nie starczy nawet na 1 srube tylko go urwiesz natomiast sruba jest na bank 8mm |
MacMaciek Peugeot 407 Warszawa | 2004-01-12 18:01:50 W końcu zacząłem od sprawdzenia stanu okładzin i o dziwo po 43tysiącach jest jeszcze ponad 1/3. Więc darowałem sobie wymianę.
Obejrzałem natomiast śruby. Są dwa modele: 1. mocujące ruchomą część zacisku do ruchomych trzpieni - jak mówi suwmiarka jest to 7mm 2. mocujące cały zacisk do pisasty - te to chyba 10. W sumie nie ustatliłem, które najwygodniej odkręcić (chyba te mniejsze) bo tak jak napisałem na wstępie zarzuciłem wymianę pzdr |