Komora pływakowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak zalać komore pływakową beznyną? Bo truck stał tydzień i nie chce odpalić ani na benzynie, o gazie nawet nie mówię jak jest taki mróz Dodam że długo nie był palony na benzynie

Najskuteczniej to wlać ją tam własnoręcznie. A jak się niechce samo to może coś walło na drodze doprowadzającej.

No ja wiem że własnoręcznie ale jak??? Bo po prostu nie robiłem tego nigdy i nie wiem

michas jesli masz trucka na gaz to przy takiej pogodzie nie gas go na gazie,zawsze na koniec przelacz na benzyne,jest tak ze jezeli jezdzi sie na gazie pompka paliwowa czesto siada,i nie ma tyle sily aby na obrotach z aku zalac komore gaznika,jednak teraz zrob taki numer:nabierz do strzykawki paliwa okolo 10dm i wlej to bezposrednio do komory gaznika i odrazu zacznij go odpalac,tak jak na benzynie.powinien na chwile odpalic i na wysokich obrotach pompka juz wydoli

No ja jutro odpalam auto po dłuższym postoju ( tydzień ) Ciekawe jak będzie

Spoko - dwa - trzy razy zakręcisz i zagada to w końcu Polonez

no mój na naładowanym akumulatorze... to auto sie zmieniło nie do poznania!!!

Szybciej jeździ??

szybciej odpala

Bo szybciej kręci

bo tak na prawde Scooby ma Melexa i swiruje pawiana

no qrde jak zwylke mnie rozszyfrował no ale tak to jest rasowego mechanika nie oszukasz

Ale za to jak mało pali

no niby nie wielle pali ale te aku

dobra ale skończcie już bo sie czuje nieswojo.. Matizy mogą być a Melexy nie?? nie dyskryminujcie mnie

Jak ja mogę pływać to Ty możesz popylać melexem

no to mi dokopałeś
dobre!!!

Nie chciałem

A ja do auta jeszcze nie doszedłem może jutro

no.. daleko masz po za tym te zamiecie śnieżne... trzymamy za Ciebie kciuki