Do warszawiakow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktorys z kolegow z Warszawy orientuje sie w ofercie Media Markt? Chodzi mi o jakis tani, ale markowy radioodtwarzacz CD do autka, a slyszalem, ze maja tam teraz niezle ceny w wyprzedazy.

Widzialem kilka dni temu ze maja jakiegos Soniaka z CD za jakies 500 zł a na 100% jest JVC 4x45 W CD RDS za 650 zł !

Co do SOny to nie jestem pewien bo mam ospe i troche majacze ale ten JVC jest OK

Cytat:
2004-01-08 19:42:43, FGM pisze:
Widzialem kilka dni temu ze maja jakiegos Soniaka z CD za jakies 500 zł a na 100% jest JVC 4x45 W CD RDS za 650 zł !

Co do SOny to nie jestem pewien bo mam ospe i troche majacze ale ten JVC jest OK

gdzies na grupie jakis koles sie pisal o kenwoodzie za 349zl i wlasnie na cos takiego sie nastawiam

od jutra w media markt zaczyna sie wyprzedasz wiec napewno cos fajnego znajdziesz

...ale pod warunkiem, ze bedziesz tam od samego otwarcia, bo pozniej to nic nie kupisz...

nie no mysle ze kupisz bo juz byla taka obniza kiedys i zostalo troche tego towaru

Hehe, pamiętam, jak nie tak dawno pisałem o szoku jaki przeżyłem widząc reakcje narodu przy markecie Media Markt na Ostrobramskiej jadąc do pracy ok. 7 rano.

Co prawda młody człowiek jestem, ale uświadomiło mi to jak wyglądała Polska w czasach kwitnącego socjalizmu
Adminek (tak mi się wydaje) zamiescił chyba nawet fotki z "dni wyprzedaży w MM"

Cytat:
2004-01-08 23:18:14, QLogic pisze:
...ale pod warunkiem, ze bedziesz tam od samego otwarcia, bo pozniej to nic nie kupisz...

Taki kamikadze, to ze mnie nie jest

Jakis czas temu widzialem w TV relacje z podobnej wyprzedazy i co sie tam dzialo, to przechodzilo ludzkie pojecie

Cytat:
2004-01-09 08:23:27, Zych pisze:
Cytat:
2004-01-08 23:18:14, QLogic pisze:

Taki kamikadze, to ze mnie nie jest

Jakis czas temu widzialem w TV relacje z podobnej wyprzedazy i co sie tam dzialo, to przechodzilo ludzkie pojecie

Wlasnie to mialem na mysli:
http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,1857715.html

A czytaliście najnowsze informacje o Wyprzedaży ?

Oglądaliście "Fakty" - w Łodzi przy wyprzedazy w Media Markt Policajnci i lekarze czuli sie bardziej zagrożeni niz podczas meczów piłkarskich i ataków kibiców
Padłem ze śmiechu gdy widziałem szturm klientów nagrany kamerą przemysłową - TO BYŁ szturm jak pod Grunwaldem ale się uchachałem

No pewnie ze ogladalismy. Fajnie bylo. Tak sie rzucili jakby zadarmo dawali te towary