Tylnie lampy od Plusa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy tylnie lampy od Plusa pasują do Caro ??? Z tego co wiem to nie bardzo....Prosze o info

Witam,
Tylne lampy od plusa pasują do Caro, jest tylko jeden problem, są szersze i wytaja bardziej niż oryginały, rozmiar lamp jest taki sam nawet chyba pasują śruby na mocowania.

Pasują tylko gorzej jest z efektem wizualnym (FOTKA) są one grubsze o ok.1,5cm od standardowych i będą odstawać, chyba że wymienisz listwę nad zderzakiem, dołożysz pas odblaskowy i spojler na klapę - wtedy będziesz miał wszystko równo jak w Plusie.

Sam kiedyś chciałem zakładać te lampy (podoba mi się że są tylko w 2 kolorach) ale teraz mam w 1 kolorze i nie zmieniam

GDA zapomniałeś o tablicy rejestracyjnej.
Po włożeniu odblasku należy ją przenieść w inne miejsce i zrobić oświetlenie , no chyba że wstawić zderzak od plusa.
Co do lamp , mają taki sam rozstaw śrub ale wystają , a żeby wstawić spojler trzeba wiercić w klapie otwory , tak samo przy odblasku.

mam podobny temat.
czy lampy tylne do "ATU" różnią sie od tych do "ATU Plusa"?
muszę kupić jedna, i tu dylemat

lampy od atu są chyba takie same jak w normalnym atu

wiesz mi się też tak zdaje,ale głowy nie dam-a jeździć z taką mieszanką na duuu.... to już wolę zmienić cały komplet-ale to kosztuje.
więc może ktoś się wypowie co zna sprawę-plis

Tak, to to samo

Są dokładnie te same. Pasują od starego Atu - bez +, a cena za komplet to 75-80 złotówek używki oczywiście. Aaa i przy zakupie jednej sztuki może się zdarzyć że będzą miały inny odcień i kijowo może to wyglądać

mam takie pytanie czy klosze tylnych lamp w caro i caro+ mają taką samą wielkoś ?? wiem że w C+ są szersze lampy ale czy klosze też mają inną wielkość ??

Właśnie różnią się w sposób zasadniczy klosze, a nie sama lampa

przeszukałem stare posty i wszyscy piszą o szerokości lampy to rze się różnią kolorem to wiem tylko chodzi mi o wymiary jednych i drugich ??

Szerokość jest ta sama (podejrzewam), grubość klosza jest napewna większa w plusach, a poza tym klosz jest integralną częścią lampy i raczej samego klosza nie zmienisz o ile to chciałbyś zrobić

Obrys to jest raczej taki sam, bo widziałem normalne Caro oraz nawet przejściówkę z lampami od Plusa i pasowały akurat na miejsce tylko oczywiście bardzo wystawały do tyłu. Czyli na grubość inaczej mówiąc.