Nowy Test Malucha w motorze - 800 Kb

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Test malca
Polecam sciagnac na dysk.
Strone 2 i 3 skanowałem ja niestety ta pierwsza poplamiła sie i skanował kolega - efekt w kolorach widac ale ważna tresc .....

Prędkość max - 108 km/h - maluch to im starszy tym lepszy (w instrukcji mojego jest 105)

mój malczan jest na samej gorze tabelki z cenami urzywanych modeli fajnie ze wlasnie wpakowalem w remont 100% wartosci mojego bolidu i to tylko za blacharke... a to jeszcze nie koniec wydatków :] to jest auto...

skąd oni wzięli te ceny?? wg tej tabelki z częściami malców dałem za swojego conajmniej 2 razy za mało
cen napraw już nie komentuję może jest ktoś kto chce wymienić tłumik?? zrobię to nawet w obecnej aurze

Ten malan ma super rejestracje.

Pozdrawiam
SEBA

15zł za wymiane filtra powietrza :>
315 za wymianę sprzegła :>

może otworzyć zakład naprawy malców?

1. Ceny są pewnie z autoryzowanych stacji Fiat'a.

2. Mam tą ksiązke z kawałami opisana na poczatku artykulu. Po sesji moge zeskanowac chociaz "smieszność" wiekszosci kawałów jest dyskusyjna.

3. Co do testu to jakis kretyn robił chyba test spalania 0.2 roznicy miedzy miasttem i trasą ? To miesci sie chyba w błędzie.

[ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2004-01-11 10:55:56 ]

też mam te dowcipy (126x126), ale nie ma tam zbyt wielu ciekawych dowcipów... ludzie mieli chyba w tamtych czasach dziwne poczucie humoru

Cytat:
2004-01-11 13:05:03, widynek pisze:
też mam te dowcipy (126x126), ale nie ma tam zbyt wielu ciekawych dowcipów... ludzie mieli chyba w tamtych czasach dziwne poczucie humoru

wiesz jeśli nagrodą faktycznie był przydział na malucha to ja bym też wymyślił ze 126 naciąganych dowcipów.