| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-10-17 11:37:55 Panowie w nocy wpadła mi do glowy genilana mysl o stworzeniu malej bazy danych wszystkich znanych wam warsztaow i sklpow, podzielilo by sie je na miasta badz wojweodzctwa, umiescilbym tam wszystkie polecane przez was zaklady.
Co wy na to? i tutaj prosba do was. Wsrod nas jest mnostwo osob z roznych czesci jkraju, rozejrzyjcie sie, sprawdzcie ulotki badz wizytowki w portfelach i wyslicie do mnie maila gdzie tematem bedzie miasto z ktorego podacie adresy sklepow. piszcie na. lasombra@friko.onet.pl Pozdrawiam Lasombra |
Ptaszyna Daewoo Espero 1.5 16 ... Łódź | 2002-10-17 11:42:02 Proponowal bym jednak podawanie tylko sprawdzonych osobiscie zakladow oraz tych, ktorych nie polecamy. |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-10-17 11:46:09 no w sumie masz racje, ale tez polecane a nie tylko sprawdzone osobiscie, w kazdym badz razie czekam jak sie troche uzbiera to zrobie remont dzialu "Sklepy" i bedzie tam mozna znalezc wszystkie adresy ktore mi przyslecie. |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-10-17 19:05:57
No to ja na pierwszy rzut polecam dwa zakłady (obydwa znajdują się w Warszawie): Zakład Tłumikarski "Muffler Service" ul. Zielona 35 tel.kom.0-501-105-122 Jest to chyba najtańszy zakład tłumikarski w Warszawie gdzie naprawdę znają się nie tylko na montażu seryjnych elementów wydechowych ale naprawdę mają duże pojęcie o strumiennicach i sportowych tłumikach a wszystko robią dosłownie za grosze w porównaniu z innymi zakładami. Są też punktem obsługi tłumików "Walkera"! (ja u nich zmodyfikowałem swój wydech: założyłem u nich strumiennice, usunołem tłumik środkowy i założyłem Ultera i jestem jak najbardziej zadowolony z ich robocizny!!!) Drugi warsztat to Wujek Tomka Mydłowskiego - Pan Sławek! Wykonuje naprawy i przeglądy samochodów za 50% ceny autoryzowanych serwisów Daewoo, a naprawdę zna się na Espero bo sam nim jeździ Namiary na zakład: ul.Maszynowa 12c tel.kom. 0-601-23-09-90 (już kilka razy oddawałem tam swój samochód do napraw i przeglądów) |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-10-17 20:38:44 Łukasz pliz na priva do mnie nie na forum |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-10-17 21:14:32 nie przesadzaj |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2002-10-20 10:32:51 Dobrze by było podzielic to na jakieś kategorie...:
np: Eksploatacja -sklepy (części zamienne) -warsztaty/ASO Tuning optyczny -sklepy -warsztaty Tuning mechaniczny -sklepy -warsztaty Oczywiście mogą to być jedynie strony w necie. .. coś jeszcze? |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2002-12-05 21:12:20
A ja mam pytanie. W związku, że mój seryjny tłumik zaczyna wydawać sportowe odgłosy (które niedługo będą pewnie ludzi ogłuszać na ulicy) chcę założyć sobie zachwalanego tak Ultera. Ciekawi mnie tylko poziom jego głośności. MaciekGT pisze, że ma on dodany tylko basik - jak tak jest to dobrze, bo trochę mnie te napisy "tłumik sportowy" dezorientują. Nie chcę mieć ryczącego samochodu. 2. Czy zamawiać go ze strony Ultera, czy zakład na Zielonej ma te tłumiki i mi (od ręki?) założy? Pozdrawiam |