Naklejka klubowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wlasnie dzisiaj wrocilem z myjni i niestety bez naklejki klubowej. Moje wkurw... niema granic. Naklejka zeszla pod cisnieniem karszera a tlumaczylem zdala od naklejki ale facet nieposluchal i dopier... blizej i naklejka zeszal mi z szyby. Teraz mam prozbe do Lukasza Gajera czy ma jeszcze jakas naklejke bo zwariuje czuje si ejak bez reki

Czy nikt mi niepomoze z ta naklejka zey a zdobyc. Chdzi mi o taka sama jak mialem na szybie

mam tylko plik z naklejka na blende ale podejrzewam ze w jakims studiu reklamy ci powieksza

Dobrze moze byc przeslij mi go elo111@wp.pl a orientujecie sie ile by chcieli za wyprodukowanie takiej naklejki?

ja u siebie placilem 10zeta za naklejke na blende
ile wezma za szybe nie wiem
(a zdjecia nie doszly)

Cholera niewiem co jest z tymi zdjeciami. Cwikusowimoze uda sie przeslac i on je zamieci na stronie

Wlasnie napisalem do tej firmy co naklejalempasy i wyslalem i zdjecie swojego samochodu z ta naklejka. Zobaczymy jaka bedzie jej cena. Jak mi odpisza to powiem co i jak

jeeeeeeee Ja tez chce nalepke kto mi posle na maila pliczek czarek1982@interia.pl jak ktos ma niech posle bede wdzieczny!!!!!!!!!!!!!!!! (oczywiscie nalepka na blende)

poprawiam Bartka maila elo1112@wp.pl i prosze rowniez do mnie taki plik na pio91@wp.pl dziekuje

a moze ktos uzdolniony plastycznie zaprojektuje taka mala, dyskterka naklejke na szybe wielkosci np 20X8 cm z adresem strony i taka bym sam naklepił, ale dyskretna a nie taka na szybe czy blende-zna sie ktos na tym?

Cytat:
2004-01-09 22:57:43, Petersen pisze:
a moze ktos uzdolniony plastycznie zaprojektuje taka mala, dyskterka naklejke na szybe wielkosci np 20X8 cm z adresem strony i taka bym sam naklepił, ale dyskretna a nie taka na szybe czy blende-zna sie ktos na tym?

Kilkukrotnie już to proponowałem. Niestety nie jestem tak utalentowany plastycznie, żeby samemu się za to zabrać (kto by to później nakleił na szybę ).

zobaczymy co mi firmaodpisze ta do ktorej napisalem ja naklejalem sobe u nichpasy. Wiec jezeli mi zrobia moja za rozsadna cene to dacie mi projekt ja dam im i zrobia takie jakie chcecie. Ale to tajpierw muszami odpisac wtedy cos bede mogl powiedziec

naklejki wyslane

cwikus a moze by ta naklejke umiecic na stronie?

Niestety niemoge otworzyc tej naklejki bo niemam corela. A i mam pytanko do Lukasza Gajera czy ma pli tej swoejej naklejki z wymiarami dokladnymi?

Cezariusz a nieda sie jakos w wordzie tej naklejki umiescic?

niestety nie
corel jest programem graficznym a word tekstowym

jesli chcesz wiesziec jak ona wyglada to popatrz na zdjecia ze zlotu moze jest gdzies dupa mojego esperaka
ale wymiarow za boga nie pamietam, jest to naklejka na blende ale jak robilem swoja naklejke to gosc mi mowil ze mozna ja powiekszyc za dodatkowa oplata

Cytat:
2004-01-10 13:47:17, cezariusz pisze:
cwikus a moze by ta naklejke umiecic na stronie?

Nie ma mowy. Musimy mieć kontrolę nad tym kto ją otrzyma. W końcu jest to rzecz bardzo prestiżowa i ogromnie nobilitująca w światku motoryzacyjnym .

Nie umieszczajcie naklejki na stronie. Niech do naklejki mają dostep tylko klubowicze nikt spoza klubu ja moze pomysle nad jakąs nową naklejeczką ino musze sobie myknąc na C: corela i pobawie sie

Narazie ta firma mi nic nieodpisuje. ale juz jestem zadowolony bo rozmawiamz Lukaszem Gajerem i on mnie uratuje

a wogole trzeba by pomyslec nad jakims znakiem rozpoznawczym z przodu samochodu
naklejki mamy z tylu wiec jak jada 2 esperaki z naprzeciwka i mina sie to juz popij woda nawet jak zauwazy sie naklejke

a tak gdyby bylo cos z przodu to fajnie bybloby machnac sobie lapka nie??

ja kiedys w Lublinie mrugnolem gosciewi swiatlami i pomachalem lapka to zrobil i pojechal dalej

Moze na samej gorze szyby przedniej by bylo najlepiej ale jak to bedzie wygladalo newiem