| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
stoned_crazy TOYOTA DRIVER Honda Accord okolice Warszawy/Poznań | 2004-01-13 01:40:09 witam Słyszałem że poziom benzyny musi być nawet w przypadku jeżdżenia na gazie wystarczający ponieważ pompa całyczas pracuje.Przeszło mi przez myśl żę od permanentnego jeżdżenia na rezerwie silnik zassał jakieś syfy z dna baku i coś sie przytkało,zastanawiałem się też czy przypadkiem coś nie zamokło pod maską i nie odparowało po pewnym czasie... Jeżeli ktoś przeżył coś podobnego albo ma pomysł co mi się przytrafiło i czy powinienem sie tym przejmować to proszę o sugestje.. Z góry dziękuję za informacje oraz pozdrawiam.... |
stoned_crazy TOYOTA DRIVER Honda Accord okolice Warszawy/Poznań | 2004-01-13 16:36:49 oJ chyba to nie chłodzenie bo to akurat mam pod kontrolą i wszystko jest raczej ok. pozatym problemy ustąpiły również w czasie przemieszczania się w korku.W każdym razie wszystko jest ok. i nie było puki co nawrotów. pozdrawiam... |
carinus TOYOTA SPEC Lexus IS 200+UAZ 469 lubuskie /Belgia | 2004-01-13 18:55:01 Troche to wyglada na zapchany regulatorek wolnych obrotow a objaw z gazem wygladal na zbyt uboga mieszanke w trakcie kulania sie w korku. |
stoned_crazy TOYOTA DRIVER Honda Accord okolice Warszawy/Poznań | 2004-01-14 01:10:00 No chłodzenie jednak chyba nie ,a w każdym razie się nie grzeje i płynu nie ubywa. Z tym regulatorkiem obrotów to coś może żeczywiście być bo w zasadzie odkąd mam toyotkę (miesiąc) to przez cały czas mam wrażenie ,że nie dokońca równo pracuje. Może to kiepskie porównanie ale wcześniej śmigałem corsą 1.4 i silniczek zawsze był żyleta |