Złodzieje jeb-ne!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w niedzielę pojechałem Omką na zakupy do marketu. nie było mnie przy autku może z 15-e minut , wracam i z daleka widzę że mam wywaloną tylną boczną szybę!!!!!!!!!!! pytam więc ochrony z marketu czy kogoś nie widzieli ale oni- nic bo zimno.!!! q-wa!!
szczęście że bydle nie dało rady otworzyć drzwi i czegoś zajebać ze środka.
z A-C nie opłaca się brać odszkodowania bo za mała szkoda , tak więc 300zł za szybę poszło się pi....ć!

Nie nerwuj sie,dobrze ze to tylko szyba,niezostawiles czegos na widoku? a moze zbyt glosna muza? Ja swojegoczasu uwielbialem decybel popisuwy,do pory,kiedy ktos jakims ostrzem podwarzal mi szybie w omie A,Noz chyba pekl,a zlodziej sie pocharatal,bo cale drzwi mialem we krwi,niewszedl,a ja juz nie szaleje z muza, gosciu na stacji beznynowej po zmroku gdzie mylem samochod,chcial dzwonic po paly,bo myslal,ze kogos rozjechalem.hihi. Glowa do gory,idz do recepcji,maja przeciez na parkingach kamery,hmm?

to gnoje no ale dobrze chociaz ze nic ze srodka nie wzieli albo cale auto nie zajebali tak czy inaczej lacze sie w bolu z toba i pozdrawiam

totr i głośnia muza.... buahahahhahahahhahah

Sorki,nie wiedzialem i niewiem co kazdy ma tam w smochodzie,ale to i dobrze,niech kazdy zatrzyma to dla siebie. Niech kolega idzie do pokoju wielkiego brata i obejrzy tasmy z nagraniami z kamer,

Totr, serdeczne wyrazy współczucia, niech ich szlag trafi gnoi, a swoją drogą, może warto sprobować obejrzeć taśmy, o ile oczywiście pozwolą.
Trzym się

Mnie barany zaj......li lusterka wsteczne, elektryczne, podgrzewane - 180 za sztukę. Dobrze ze kumpel kiedyś miał Omege i kupe części

Cytat:
totr i głośnia muza.... buahahahhahahahhahah

I z czego sie cieszysz ?? Nie kazdy zna Totra...

Rada kolegi jest trafna... Nietrudno upolowac taka fure slyszac jak gra. Zlodziej jest do wlamu tym chetniejszy, ze nie dziala w ciemno... idze na pewniaka bo wie, ze tak zagrac moze tylko klasowy, czyli drogi sprzet...

Ciesze się bo znam totra i wiem co mówił na zlotach

btw. jeszcze ci nic nie ukradli z audio? hmm...

Cytat:
btw. jeszcze ci nic nie ukradli z audio? hmm...

Jeszcze nie. Moze nie slyszeli.

owszem ochrona ma kamery ale tylko w kilku miejscach i nie obejmują całego parkingu.
takie coś usłyszałem i dupa.

A tak ogolnie panowie,to zlodzieje czuja sie bezkarnie,mam sasiada kryminaliste 3 pietra nizej,zlodziejaszek,hulaka i pijaczek,lat 20,Juz sam niepamieta ile godzin odsiedzial,nigdy nieposzedl na serio do paki,mimo udowodnienia niejednej rzeczy,raz wpadl na goracym uczynku,to nawet na RMF FM mowili.
Wracal podpity od kumpla,po drodze wychaczyl poldzera,czyli poldka z niewyjetym radiem,wbil sie do srodka,ale stwierdzil,ze najpierw poslucha sobie kaset magnetofonowych,no i zasnal ,wlasciciel sprowadzil paly,szyba wybita,zarzygana tapicera, i nic. Mial tylko 4 godziny strachu,nic niezaplacil,bo nie ma z czego. Jest na wolnosci.Takie mamy prawo, osobiscie gdybym dorwal takiego osobiscie to wywiozlbym go do lasu na Witawe,lub na Bieszkowice,przemowil butem,kazal sie rozebrac do naga i niech wraca do domciu.Sku@#$% l jeden. A co do lusterek,jak wam znikna,to poszukajcie w gazecie,czy w waszym rejonie ktos niesprzedaje takich zabawek plus listwy,znaczki,chromy,rzeczy w cenie,typy wynajmuja dzieciaki do takiej brudnej roboty. U mnie w 3miescie,taki jeden z okolic Redy,sprzedaje takie,wypoleruje, polozy bezbarwny lakierek i sprzedaje,podobno z rozbiorek.bzdura,ostatnio przerabia na mercedesowskie,czyli z kierunkami.

ja za to jestem farciazem zostawilem bestie trzy razy otwarta w nocy z panelem w srodku i raz na rynku zapomnialem zamknac, po tym jak zaplacilem za parking (rowniez z panelem)fart jak nie wiem. fackt jest taki ze lepiej 300zl niz stracic maszyne. ale fakt pedaly za****ne :-/